Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Wear og Lund/Bugge Fonden hjælper igen studerende ud i verden

Endnu engang uddeler Lund/Bugge Fonden og Wear rejselegater til afgangsstuderende fra tre danske designskoler, der søger inspiration ude i verden.
Endnu engang uddeler Lund/Bugge Fonden og Wear rejselegater til afgangsstuderende fra tre danske designskoler, der søger inspiration ude i verden.

Akkurat som sidste år vil Lund/Bugge Fonden i samarbejde med mode- og tekstilbrancheforeningen Wear sende designdimmitender ud i verden. De uddeler igen i 2019 fire rejselegater til en værdi af 6.000 danske kroner hver til nyligt udklækkede dimmitender inden for mode, tekstil og design fra VIA Designskolen Kolding eller Kunstakademiets Designskole, der vil ud i verden for at samle inspiration og viden.

Til at vurdere og udvælge blandt de mange ansøgere, er der igen nedsat et erfarent panel fra branchen til at bedømme de studerende med særligt fokus på håndværk, materialebrug og kreative synspunkt. Præcis som sidste år består panelet af:

  • Margrethe Dal Lehmann, Indkøbsdirektør, Magasin du Nord
  • Adam El-Zayat Hjorth, Sales & Marketing Director
  • Nikolai Klausen, Bestyrelsesmedlem Lund/Bugge Fonden og direktør i Wear

Studerende, der ønsker at komme i betragtning til et af de fire legater, skal sende en ansøgning, hvor der bliver beskrevet hvem du er, hvordan du arbejder, hvor du gerne vil hen og hvorfor til Nikolai Klausen på nkl@danskerhverv.dk inden den 30. april 2018.

Ansøgerne får svar den 15. maj 2019, hvorefter navnene på legatmodtagerne bliver offentliggjort på Wears hjemmeside.