Facebook Abonnér
01:53
|
21.04.2018
market1

Nu kan designstuderende søge om rejselegater

Vanen tro vil Lund/Bugge Fonden give færdiguddannede designstuderende mulighed at komme ud i verden og søge inspiration – og i år får ikke bare to, men fire designere tildelt et rejselegat.

| Kultur | af Sofie Ringtved Jensen

Lund/Bugge Fonden vil, i samarbejde med WEAR, endnu en gang uddele rejselegater til afgangsstuderende på de danske designskoler. I år skal der dog ikke kun to ny udklækkede designere, men derimod fire, der får kapital til at komme ud i verden og samle inspiration og viden indenfor mode, tekstil og design.

Det er studerende fra VIA, Designskolen Kolding eller Kunstakademiets Designskole, som afslutter deres uddannelse i 2018, der kan komme i betragtning til de fire legater, der i år er på 6000 kroner.

Designere vil vanen tro blive vurderet af et erfarent panel, som i år består af Margrethe Dal Lehmann, Indkøbsdirektør Magasin du Nord, Adam El-Zayat Hjorth, Strategic Sales and Marketing Consultant samt Nikolai Klausen, bestyrelsesmedlem ved Lund/Bugge Fonden og direktør i WEAR. Sammen vil de vurdere de studerende ud fra forskellige kriterier med fokus på håndværk, materialebrug og kreativt synspunkt.

For at komme i betragtning til et af de fire rejselegater, skal du sende din ansøgning til Lund/Bugge Fonden, ved bestyrelsesmedlem Nikolai Klausen, på nkl@danskerhverv.dk, hvori du kort fortæller, hvem du er, hvordan du arbejder med design og materialer, samt hvor du gerne vil rejse hen og hvorfor.

Ansøgningsfristen er den 13. juni 2018. De fire vindere får direkte besked den 8. august 2018, hvorefter deres navne vil blive offentliggjort på WEAR’s hjemmeside.

Læs også

Nyeste jobannoncer /

Supersælger

Supersælger

Københavnsområdet

Pattern Designer & Buyer

Pattern Designer & Buyer

Københavnsområdet

Butikschef

Butikschef

Østjylland

Butikschef

Butikschef

Københavnsområdet

Praktikant

Praktikant

Københavnsområdet

Indryk jobannonce

Mest populære lige nu /

Få de vigtigste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev
string(7) "test123"