Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Tidligere Tonsure-CEO rykker til nyt og fremadstormende modebrand

Efter en kort periode som ekstern konsulent er Adam El-Zayat Hjorth nu officielt ansat som Sales & Marketing Director hos Colorful Standard.
Efter en kort periode som ekstern konsulent er Adam El-Zayat Hjorth nu officielt ansat som Sales & Marketing Director hos Colorful Standard.

Adam El-Zayat Hjorth er på alle måder et velkendt navn i branchen, særligt efter sine fem år som medstifter og CEO i herretøjsmærket Tonsure. Her havde han sin daglige gang fra 2013 og frem til 2018, da han til manges store overraskelse i februar valgte at forlade virksomheden for at søge nye udfordringer. Udfordringer, han nu har fundet. Adam El-Zayat Hjorth er netop tiltrådt en ny stilling som Sales & Marketing Director hos det fremadstormende danske mærke Colorful Standard, der blev grundlagt i 2017 af den tidligere Björkvin-stifter Tue Deleuran.

Adam El-Zayat Hjorth går til opgaven med et allerede godt kendskab til Colorful Standard, da han i en periode har ageret ekstern konsulent for det stadig nye brand, der er kendt for sine økologiske, trendfarvede basisvarer. Fremover skal han stå for at varetage og udvikle brandets internationale salgsdistribution og herigennem arbejde tæt sammen med deres i alt 25 internationale salgsagenter samt større internationale forhandlere som Selfridges og Galerie Lafayette. Udover salg bliver Adam El-Zayat Hjorth også ansvarlig for marketing, hvorigennem han skal stå for udviklingen af samtlige brandmæssige aktiviteter under navnet Colorful Standard.

“Vi er ekstremt glade for at have fået Adam ombord. Adam kommer med en stor erfaring fra mode- og livsstilsbranchen, og har et indgående kendskab og netværk i den internationale modebranche. Som ekstern konsulent etablerede Adam på kort tid samarbejdet med vores nye japanske distributør via hans arbejdserfaring og netværk på det japanske marked,” lyder det fra stifter og CEO Tue Deleuran, der i 2018 realiserede en massiv salgsvækst, som betyder, at brandet nu har over 500 forhandlere fordelt på det internationale og nationale modemarked. Ifølge ham, er det især altafgørende at have Adam El-Zayat med ombord i forhold til at kunne bevare Colorful Standards allerede internationale brandprofil.

“Jeg har kendt Tue i mange år og fulgt Colorful Standard siden begyndelse med stor interesse. Så da Tue kontaktede mig om jobbet som salgs- og marketingdirektør, var der ingen tvivl om, at jeg gerne vil være en del af denne rejse, som Colorful Standard er på. De er et ekstremt dedikeret team med en motivation, der kan mærkes helt ud til vores kunder og samarbejdspartnere. Jeg ser meget frem til at være en del af Colorful Standards fremtid og især videreudvikle brandets internationale profil og distribution,” supplerer Adam El-Zayat Hjorth.

Udover Tonsure tæller Adam El-Zayat Hjorths CV stillinger som Sales & Marketing Manager hos AIAIAI og Head Buyer & Retail Manager hos Henrik Vibskov.

Han tiltrådte officielt sin nye stilling per 1. januar 2019.