Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Jesper Uggerhøj træder af som direktør i Kopenhagen Fur
Alle nyheder, Indland, Navne

Jesper Uggerhøj siger farvel til Kopenhagen Fur: ny direktør fundet internt

I dag kom nyheden, at den tidligere CEO i Kopenhagen Fur har fået nyt job i Løgismose Meyers. Men direktørstolen er knap blevet kold, før det danske pelshus har givet titlen videre til Jesper Lauge Christensen.
I dag kom nyheden, at den tidligere CEO i Kopenhagen Fur har fået nyt job i Løgismose Meyers. Men direktørstolen er knap blevet kold, før det danske pelshus har givet titlen videre til Jesper Lauge Christensen.

Det er ikke meget mere end halvanden måned siden, at Kopenhagen Fur kunne meddele, at de har valgt at nedjustere forretningen i forbindelse med et fald i prisen på mink – en nedjustering, der blandt andet vil medføre en alvorlig reducering af koncernens cirka 220 medarbejdere. Men nu er der endnu en gang nyt om rotationer i Kopenhagen Fur – denne gang allerøverst i ledelsen.

Tidligere administrerende direktør Jesper Uggerhøj har nemlig valgt at fratræde sin post efter lige godt to og et halvt år på posten, da han har fået tilbudt en lignende stilling hos Løgismose Meyers. Det skriver Finans i dag.

Jesper Uggerhøj har ikke meget mere end sagt farvel og tak, før Kopenhagen Fur har udpeget hans efterkommer. Det bliver pelskoncernens nuværende kommercielle direktør, Jesper Lauge Christensen, der fremover sætter sig i direktørstolen.

“Jesper Lauge Christensen er en dygtig og erfaren branchemand, der kender alle led i vores værdikæde indgående, og derfor har han alle forudsætninger for at fortsætte den vigtige udvikling af Kopenhagen Fur som verdens førende bæredygtige pelshus,” udtaler bestyrelsesformand Tage Pedersen til Finans.

Jesper Lauge Christensen er med andre ord et kendt ansigt i Kopenhagen Fur, hvor han har været ansat i 18 år. Udover rollen som kommerciel direktør, har han blandt andet været ansat som både produktionsdirektør og chef for skindindsamling.

“Jeg er nærmest opvokset sammen med virksomheden, hvor jeg blev ansat som nyuddannet ingeniør i 2001. Kopenhagen Fur er en virksomhed, som konstant er i rivende udvikling for hele tiden at sikre de danske pelsdyravlere bedst mulige rammevilkår og den bedst tænkelige platform for salg af verdens bedste minkskind. Det arbejde fortsætter ufortrødent,” supplerer Jesper Lauge Christensen.

Jesper Lauge Christensen tiltræder officielt stillingen den 1. december 2018.