Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

Ny direktør hos Kopenhagen Fur

Irmas topchef, Jesper Uggerhøj, tiltræder 1. april 2016 som ny administrerende direktør for Kopenhagen Fur.
Irmas topchef, Jesper Uggerhøj, tiltræder 1. april 2016 som ny administrerende direktør for Kopenhagen Fur.

Efter 24 år som administrerende direktør for Kopenhagen Fur går Torben Nielsen på pension. Han overleverer posten til Jesper Uggerhøj, der kommer fra en stilling som administrerende direktør i Irma.

Jesper Uggerhøj har stor erfaring med ledelse af virksomheder med fokus på afsætning, detailhandel samt koncept- og forretningsudvikling i såvel Danmark som i udlandet. Han har tidligere været administrerende direktør for Premier Is – Mejerigaarden A/S og Løgismose A/S. CV’et tæller desuden ledende stillinger i Toms-Gruppen og Arla Foods.

”Vi er utroligt glade for at Jesper Uggerhøj overtager direktørstolen i Kopenhagen Fur. Vi har jo en meget stor spændvidde med primærproduktion hos pelsdyravlerne, den store fælles virksomhed med auktionshuset, rådgivning, laboratorium, interessevaretagelse og internationale shows i udlandet. Jesper har både en solid erfaring med international afsætning, og så har han jo også – med mange års ansættelse i Arla Foods – været i en landmandsejet andelsvirksomhed før. Vi glæder os meget til samarbejdet,” siger Tage Pedersen, formand for Kopenhagen Furs bestyrelse.

”Jeg ser det som en meget stor og spændende udfordring at overtage direktørposten i Kopenhagen Fur. Virksomheden har i tæt samarbejde med de danske pelsdyravlere skabt imponerende resultater på de internationale markeder de senere år, og indtager i dag en global førerposition. Den position ser jeg frem til fortsat at kunne udvikle i tæt samarbejde med pelsdyravlerne og de mange dygtige medarbejdere i Kopenhagen Fur,” siger Jesper Uggerhøj.