Efter 24 år som administrerende direktør for Kopenhagen Fur går Torben Nielsen på pension. Han overleverer posten til Jesper Uggerhøj, der kommer fra en stilling som administrerende direktør i Irma.

Jesper Uggerhøj har stor erfaring med ledelse af virksomheder med fokus på afsætning, detailhandel samt koncept- og forretningsudvikling i såvel Danmark som i udlandet. Han har tidligere været administrerende direktør for Premier Is – Mejerigaarden A/S og Løgismose A/S. CV’et tæller desuden ledende stillinger i Toms-Gruppen og Arla Foods.

”Vi er utroligt glade for at Jesper Uggerhøj overtager direktørstolen i Kopenhagen Fur. Vi har jo en meget stor spændvidde med primærproduktion hos pelsdyravlerne, den store fælles virksomhed med auktionshuset, rådgivning, laboratorium, interessevaretagelse og internationale shows i udlandet. Jesper har både en solid erfaring med international afsætning, og så har han jo også – med mange års ansættelse i Arla Foods – været i en landmandsejet andelsvirksomhed før. Vi glæder os meget til samarbejdet,” siger Tage Pedersen, formand for Kopenhagen Furs bestyrelse.

”Jeg ser det som en meget stor og spændende udfordring at overtage direktørposten i Kopenhagen Fur. Virksomheden har i tæt samarbejde med de danske pelsdyravlere skabt imponerende resultater på de internationale markeder de senere år, og indtager i dag en global førerposition. Den position ser jeg frem til fortsat at kunne udvikle i tæt samarbejde med pelsdyravlerne og de mange dygtige medarbejdere i Kopenhagen Fur,” siger Jesper Uggerhøj.