Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Caroline Nehring
Alle nyheder, Indland, Strategi

Dansk influencer-bureau vækster med 400 procent

Omhyggelig afrapportering af data og et tidligt ben i den danske Influencer-kultur er to af hovedårsagerne til solid vækst hos influencer-bureauet SMAC Agency.
Omhyggelig afrapportering af data og et tidligt ben i den danske Influencer-kultur er to af hovedårsagerne til solid vækst hos influencer-bureauet SMAC Agency.

På bare tre år har Pernille Caroline Lotus, stifter og administrerende direktør for SMAC Agency, stablet en solid forretning på benene. Det har hun takket være en fokuseret og, for markedet, tidlig satsning på influencer-markedet i et univers, hvor aflæsning og organiseret brug af data har været omdrejningspunktet for firmaets kreative udfoldelser. Det er faktisk gået så godt, at firmaets omsætning i 2017 voksede med 400 procent og har mere end fordoblet sit driftsresultat. SMAC Agency er en del af en stadigt voksende gruppe af virksomheder, som Bloggers Delight og Unique Socialder fokuserer deres arbejde på den lukrative og indflydelsesrige influencer-marketing og i dag repræsenterer SMAC Agency en lang række kendte ansigter på de sociale medier herunder Caroline Nehring, Freja Wever og Le Gammeltoft.

“Dén udvikling kan vi takke et stort fokus på data og afrapportering for,” siger Pernille Caroline Lotus i en pressemeddelelse og uddyber:

“Hvor vi startede med at sælge mindre product placement kampagner ind hos en udvalgt gruppe kendisser, har vi nu skåret helt ind til benet og arbejder kun med de bedste influencers om de bedste kampagner. De store, interessante kampagner får vi kun i hus, fordi vi har et team af ansatte, der er modige og kreative, men også forstår vigtigheden af data og afrapportering. Vi oplever en stor efterspørgsel på kombinationen af netop disse ting: Den gode, kreative idé, bakket op af data og har derfor valgt at arbejde i den retning det seneste år,” fortæller Pernille Caroline Lotus om baggrunden for firmaets succes, der foruden 15 ansatte også tæller søsterselskabet Hippo Management, et agentur for Youtubere.

Den opadgående kurve for det relativt unge firma understreges af flere ansættelser i løbet af det forgange år. Kia Ellegaard blev i maj måned ansat som kreativ sælger og for nyligt er influencer strategist Lotte Hauge tiltrådt det støt voksende SMAC Agency-team.

SMAC Agency holder til i Ny Østergade i København K.