Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Lufthavnsnyt, et ikonisk smykkesamarbejde og et fremtidigt ejerskifte

Anders Holch Povlsen investerer i tysk brudebrand, Sophie Bille Brahe designer smykker for Georg Jensen og River & Raven lukker, mens HUGO og Massimo Dutti åbner deres første danske butikker i lufthavnen.
Anders Holch Povlsen investerer i tysk brudebrand, Sophie Bille Brahe designer smykker for Georg Jensen og River & Raven lukker, mens HUGO og Massimo Dutti åbner deres første danske butikker i lufthavnen.

Et talentfuldt samarbejde

Smykkedesigner Sophie Bille Brahe er gået på opdagelse i Georg Jensens arkiver, og det er der kommet en ny smykkekollektion ud af. Kollektionen hedder Halo, og er inspireret af lysskæret bag stjernerne og den særlige glød, en kvinde kan have. Kollektionen udgøres af 19 dele lavet af 18-karat guld og diamanter.

Halo-kollektionen kan købes i Georg Jensens butikker fra på mandag den 3. september.

Georg Jensen x Sophie Bille Brahe.

Her går det godt

Peter Falktoft og Esben Bjerre fra podcasten ’Her går det godt’ lancerer nu en tøjlinje i samme navn. De har længe teaset for kollektionen – en kollektion, der er baseret på upcyclede items fra militæroverskudslagre – i deres podcast, og nu er resultatet endelig klar til at blive lanceret. Det sker i københavnerbutikken Storm på lørdag den 1. september klokken 10.

Fotograf: Kenneth Nguyen.

River and Raven lukker og slukker

Den bæredygtige konceptbutik River and Raven lukker efter seks års virke. Dette sker fordi Regitze Bay, ejer og grundlægger af butikken, har valgt at lægge sit fulde fokus på sit kreative virkei smykkevirksomheden River Studio. River and Raven har eksisteret siden 2012, hvor butikken åbnede med visionen om at samle bæredygtige brands, der ønskede at komme væk fra det fodformede’ image, som bæredygtigt tøj havde fået.

Internationale brands kommer til Danmark

Massimo Dutti og Hugo Boss’ underbrand HUGO åbner deres første danske butikker i Københavns Lufthavn. Dette sker i forbindelse med lufthavnens nye shoppeområde i Terminal 2, hvor der henover sommeren er blevet bygget og gjort klar til 24 nye modebutikker og restauranter.

Begge butikker åbnede i denne uge.

HUGO.

Izabel Camille fejrer 10-års jubilæum

Det nordsjællandske smykkebrand Izabel Camille kan i disse dage fejre sin tiårs fødselsdag. Brandet blev grundlagt af Kamille Østergaard i 2008, der i dag ejer og driver mærket sammen med sin mor. I forbindelse med jubilæet lancerer Izabel Camille tre særlige jubilæumsudgaver af deres Everyday ørering.

Storm & Marie får visuel overhaling

I forbindelse med deres nye AW18-kampagne har holdet bag Storm & Marie valgt at opdatere hele brandets visuelle identitet. Dette sker i samarbejde med LOW Studios og Henrik Bülow. Det nye look er inspireret af designeren bag brandet, Signe Elisabeth Vedel, og hendes tilknytning til kunst og diversitet.

 

Storm & Marie.

Bestsellerrigmand investerer i tyske brudekjoler

Anders Holch Povlsen har kastet sin tid – og formue – over et nyt projekt, denne gang det tyske brudekjolebrand Ivy & Oak. Det gør han gennem sit investeringsfirma Heartland, der i forvejen har investeret i mange virksomheder indenfor modebranchen, heriblandt Stylepit og Asos. Ivy & Oak er en nyere virksomhed med hovedkontor i Berlin, der fokuserer på brudekjoler og festtøj til overskuelige priser. Ivy & Oak har samlet set fået en kapitalindsprøjtning på omkring 40 millioner kroner i, hvoraf størstedelen kommer fra Heartland.

Rødovre Centrum er sat til salg

Mens Anders Holch Povlsen investerer i udenlandske foretagender, er et af Danmarks største shoppingcentre til gengæld blevet sat til salg. I 50 år har Rødovre Centrum været ejet af den samme familie, men nu er tiden kommet til den næste generation – og de er ikke interesserede. Derfor sættes centeret nu til salg, men da salgsprocessen først lige er startet, kan man godt forvente en vis ventetid, før vi får svar på, hvem der skal føre det populære center videre.

 H2O hylder forholdet til vandet

Det danske brand – som nok bedst er kendt for sine badetøfler – har nu kastet sig ud i et nyt projekt, hvor H2Os identitet og forhold til vandet vil blive udforsket. Det første led i projektet er udgivelsen af en ny bog, som er kommet til verden i samarbejde med det kreative bureau Moon, og fyldt med smukke billeder skudt af videofotograf og model Eddie Klint og fotograf Philip Messmann.

Bogen vil være at finde hos udvalgte H2O-forhandlere.

H2O. Fotograf: Eddie Klint.