Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
MÅNEDENS MEST LÆSTE

Nye CEOs, regnskaber i plus og minus og en enkelt konkurs

Sommerens midterste måned har været pakket med regnskabshistorier og et par nye CEO's. Læs eller genlæs de 10 mest læste artikler for juli måned.
Sommerens midterste måned har været pakket med regnskabshistorier og et par nye CEO's. Læs eller genlæs de 10 mest læste artikler for juli måned.

1. Første kig på Melissa Bechs Rouge Edit

Under modeugen i august lanceres Rouge Edits første kollektion efter brandets rebranding. En kollektion og et univers, som Brand Developer Specialist hos Bestseller, Melissa Bech, står bag. 

Rouge Edit

2. BTX Group erklæret konkurs

Med en historie, der strækker sig godt 90 år tilbage, en portefølje af fem brands og langt flere bag sig, er det en betydelig størrelse i dansk modeindustris historie, der i starten af juli, under navnet Brande 3. juli 2024, blev erklæret konkurs.

Kampagnebillede fra BTX-group
Kampagnebillede fra BTX-group

3. Tiden og ny strategi påvirker årsregnskab fra Ganni

Trods udfordringer i engroshandlen og en faldende bundlinje har det danske modebrand Ganni oplevet en solid vækst i deres DTC-forretning og forventer positive resultater for 2024.

Ganni kampagnebillede
Ganni kampagnebillede

4. Tung Bestseller-profil ny CEO hos Masai

Det er en særdeles erfaren profil, som det dansk-grundlagte Masai nu henter ind som administrerende direktør. I godt og vel tre årtier har Lisbeth Holm siddet i ledende stillinger i Bestseller Group, hvor hun blandt andet har været med til etablere brands som JUNAROSE og NOISY MAY. 

Masai kampagnebillede
Masai kampagnebillede

5. Det “bedste omsætningsår i virksomhedens historie” er samtidig første underskudsår for Saks Potts

Kombinationen af omsætningsrekord, overrækkelsen af Danmarks største modepris og en opsagt agentaftale har resulteret i Saks Potts’ første underskud, som alligevel lander positivt hos ledelsen.

Saks Potts AW24
Saks Potts AW24

6. Smykkevirksomhed vender minus til plus og slår egen rekord

Pura Utz er kommet ud af 2023 med det højeste resultat i virksomhedens historie, mens deres egenkapital er vokset med næsten 250 procent, og nye investeringer er på vej.

Pura Utz
Petra Kleis / Pura Utz

7. 2024 har leveret vilde regnskaber – her er 5 af de mest imponerende

Selvom forskellige verdenssituationer stadig påvirker mange danske brands, er der flere, der har formået at få væksten op. Vi har samlet fem regnskaber, der viser en positiv fremgang.

Skall Studio kampagnebillede
Skall Studio kampagnebillede

8. 3 brands, der genopstod fra konkurs i 2024

Med et svært økonomisk år for modebranchen har konkurser desværre været uundgåelige, men flere brands er heldigvis genopstået. Læs eller genlæs om tre genkomster, som har haft indflydelse på 2024’s første seks måneder.

Wood Wood AW24
Wood Wood AW24

9. Fik du set disse 5 nye butikker?

Flere brands har taget chancen og åbnet butik i løbet af første halvdel af 2024. Kig indenfor hos tre butikker, som især har haft fokus på settings og stemning.

Norse Projects kampagnebillede
Norse Projects kampagnebillede

10. Ny CEO til Dulong Fine Jewelry

Kim Vedel Hansen er fremover at finde i rollen som administrerende direktør for Dulong Fine Jewelry. Med sig har han 25 års erfaring blandt andet som ejer af Storm & Marie og som COO i Summery Copenhagen.

Dulong Fine Jewelry SS25
Dulong Fine Jewelry SS25