Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Ny CEO til Dulong Fine Jewelry

”Det er med stor glæde og ydmyghed, at jeg er tiltrådt som ny CEO for Dulong. Dulong har opbygget et stærkt omdømme for sin gode kvalitet, det flotte design og ikke mindst det enestående håndværk. Jeg er meget begejstret for at blive en del af dette, af det fantastiske team og til at få at stå forrest i at lede virksomheden ind i en ny æra med vækst og innovation.”

Sådan skriver Kim Vedel Hansen, der fremover er at finde i rollen som administrerende direktør for Dulong Fine Jewelry. Med sig har han 25 års erfaring blandt andet som ejer af Storm & Marie og som COO i Summery Copenhagen.

“Vi er utroligt glade for at byde Kim Vedel Hansen velkommen til Dulong-familien. Hans mangeårige erfaring inden for virksomhedsledelse og visionære tilgang til strategi, vil utvivlsomt tage Dulong Fine Jewelry skridtet videre. Vi ser frem til de mange muligheder og det nye kapitel, som hans ledelse vil bringe. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke vores kunder, partnere og medarbejdere for deres fortsatte støtte og engagement. Vi er overbeviste om, at dette ledelsesskifte vil styrke vores position og fremtidige vækst,” lyder det fra det knap 20 år gamle smykkebrands ejere, Marianne Dulong og Anja Camilla Alajdi.

Kim Vedel Hansen tiltrådte i maj måned og hans primære rolle bliver at skabe en ny strategisk retning for Dulong Fine Jewelry og sammen med teamet realisere denne.