Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Tung Bestseller-profil ny CEO hos Masai

Det er en særdeles erfaren profil, som det dansk-grundlagte Masai, nu henter ind som administrerende direktør. I godt og vel tre årtier har Lisbeth Holm siddet i ledende stillinger i Bestseller Group, hvor hun blandt andet har været med til etablere brands som JUNAROSE og NOISY MAY. Derudover har hun været både Brand og Country Director for ONLY, VERO MODA og MAMALICIOUS, samt USA Country Manager for den generelle koncern.

“Jeg er begejstret for at tilslutte mig Masai som CEO. Jeg har altid været imponeret over virksomhedens kreative designs, flatterende stilarter og komfortable pasform, hvilket afspejles i Masais stærke brandgenklang og loyale kundebase. Jeg ser frem til de muligheder, der ligger foran os, og glæder mig til at kombinere min erfaring med det dygtige teams kompetencer, mens vi fortsætter missionen om at skabe tøj, der virkelig støtter og løfter kvinder,” udtaler Lisbeth Holm, der vil tiltræde sin nye rolle i december 2024.

Masai Clothing Company blev etableret i 1992 af søskendeparret Nina og Hans Rye, der ligeledes drev virksomheden frem til de frasolgte den velkørende virksomhed til kapitalfonden Silverfleet Capital i 2015. Brandet er repræsentereret internationalt i både butikker og hos onlineforhandlere samt på virksomhedens egen webshop og 12 fysiske Masai-butikker i Danmark.

Fra Masai lyder det om ansættelsen fra bestyrelsesformand Henrik Theilbjørn: “Lisbeth har en imponerende historik med at opbygge elskede, globale detailbrands og har en utrolig vision for kreativt design, der appellerer til slutkunder og engroskunder. Det er klart, at hun er den rette person til rollen. Vi er meget glade for at byde Lisbeth velkommen til teamet og ser frem til at arbejde sammen med hende, mens vi leder Masai ind i næste kapitel af sin rejse

Frem til Lisbeth Holms tiltrædelse i december vil Henrik Theilbjørn fortsætte med at fungere som administrerende bestyrelsesformand.