Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
illustration til CIFF / Milano

Buongiorno! CIFF rykker til Italien med to showcases

Forud for modemessen i august vender CIFF først tilbage til Pitti Uomo i Firenze, mens de efterfølgende debuterer med showroom på Milan Fashion Week.
Forud for modemessen i august vender CIFF først tilbage til Pitti Uomo i Firenze, mens de efterfølgende debuterer med showroom på Milan Fashion Week.

“Italien er en af verdens bedste fashion-markedspladser, og CIFF er stolte af at showcase den voksende kreativitet, styrke og betydning af skandinavisk mode inden for markedets modearv. Når vi kigger mod den store verden og bygger broer mellem København og internationale nøglemarkeder, fokuserer vi på at møde industrien lige der, hvor handlen foregår, og bringe det sammen herhjemme side om side med Copenhagen Fashion Week. Mens vi arbejder på at bygge broer til København og hubs rundt omkring i verden, ser vi frem til at møde og dele den lokale industri og venner – nye som gamle – og finde nye måder at arbejde sammen på til fordel for det bredere industriøkosystem, som vi alle er en del af.”

Sådan lyder det fra CIFFs direktør Sofie Dolva i en pressemeddelelse, der annoncerer modemessens deltagelse og samarbejde med først Scandinavian Manifesto under Pitti Uomo i Firenze og herefter Camera Nazionale della Moda Italiana, hvor CIFF debuterer med et showroom listet på den officielle kalender. Begge deltagelser er en del af “CIFFs fremtidige strategiske mål for at opretholde igangværende forbindelser med den globale industri og fysiske tilstedeværelse de steder, hvor forretningen opstår gennem nøglemarkeder og den verdensomspændende modekalender,” som de selv formulerer det.

På Scandinavian Manifesto til Pitti Uomo, der løber fra den fra 11.-14. juni, deltager blandt andre ARKK, Woodbird, Rue de Tokyo, Isnurh og det nye bæltebrand Molebo.

I deres showroom under Milanos herremodeuge viser blandt andre Mark Kenly Domino Tan, Envelope 1976, Aiayu og Adnym, mens Henrik Vibskov holder en præsentation lørdag klokken 17.00.

HØR VORES PODCAST-PORTRÆT AF HENRIK VIBSKOV HER