Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Her de nominerede til Salling Future Friendly Fashion Awards

Alectra Rothschild/Masculina, Louise Lyngh Bjerregaard, Rhanders Handsker, Klaus Samsøe og Stem er blandt årets nominerede.
Alectra Rothschild/Masculina, Louise Lyngh Bjerregaard, Rhanders Handsker, Klaus Samsøe og Stem er blandt årets nominerede.

Med dette års uddeling af Sallings modepris, Salling Future Friendly Fashion Awards, kan man vist godt kalde prisoverrækkelsen på toppen af Salling i Århus, en tradition. Det er nemlig fjerde gang, at Salling sætter 150.000 kroner på spil til brands og designtalenter, der går forrest i forhold til at vise en ny retning for modebranchen. 

Sidste år var det Aiayu, der løb med hovedprisen på 100.000 kroner, mens Proem Parades modtog publikumsprisen, og Anders Christian Felsager modtog Årets Talent – begge priser på 25.000 kroner. 

I år er de nominerede Alectra Rothschild/Masculina, Andersen-Andersen, Flora Danica, Klaus Samsøe, Louise Lyngh Bjerregaard, Rhanders Handsker, Sissel Edelbo og STEM. Disse er blevet udvalgt af en jury bestående af blandt andre Else Skjold, Fatimah Gabriella, Kristian Kirk, As Øland, Trine Young, Betina Simonsen, Carla Christine Aagaard-Strube og Anders Felsager, der på torsdag den 23. maj 2024 samles på taget af Salling i Aarhus til prisuddeling. 

Selve prisuddelingen orkestreres af Uffe Buchard og foregår som sagt på Sallings Rooftop mellem kl. 16-17.45 og efterfølges af koncert med Roya. Du kan læse mere om arrangementet den 23. maj her.