Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
portræt af CEO i Ganni Laura du Rusquec

Ganni henter ny CEO fra Balenciaga

Efter fem år, en opnået tocifret vækst, en pandemi og en hel del nye butikker træder Andrea Baldo af som CEO for Ganni og overlader i stedet roret til Laura du Rusquec. Det skriver brandet i en pressemeddelelse i dag.

Laura du Rusquec kommer senest fra en stilling som viceadministrerende direktør hos Balenciaga. Her har hun igennem de sidste syv år varetaget ledende stillinger. Nu skal hendes ekspertise være med til at føre Gannis internationale eventyr videre. Ganni har i de seneste år udvidet sin internationale tilstedeværelse på tværs af Europa, Asien og USA med mere end 45 selvstændige butikker.

“Jeg er meget begejstret for at slutte mig til Ganni på et så afgørende tidspunkt som nu og fortsætte med at bygge på brandets stærke fundament. Gannis engagement i innovation, bæredygtighed og deres progressive tilgang til luksus er, hvad fremtidens modescene har brug for. Jeg ser frem til at lede det talentfulde team mod nye højder og en yderligere global ekspansion,” siger Laura du Rusquec, der blandt andet har været personale- og detailchef hos Balenciaga, ligesom hun tidligere har arbejdet i Kering og for Gucci Group.

Fra Eduardo Velasco, der er partner hos L Catterton, som har aktiemajoritet i brandet, lyder det: “Lauras omfattende erfaring i Europa, Mellemøsten og Afrika og globale markeder med speciale i luksus giver hende unikke indsigter og strategier, der gør hende ideel til at føre GANNI ind i sin næste fase af vækst og brandinnovation.”

Med ansættelsen af Laura du Rusquec betyder det også et farvel til Andrea Baldo, der siden oktober 2018 har været brandets CEO og dermed også ledet brandet i integration med ny investor, pandemi og en betydelig internationalisering med globale butikker. Hvilket han også bliver takket for af Gannis ene grundlægger, Nicolaj Reffstrup:

“Andrea har været en integreret del af Gannis rejse og har styret os gennem både udfordringer og muligheder med uovertruffen dedikation. Hans vision har været afgørende for at forme, hvad GANNI er i dag. Vi er meget taknemmelige for hans lederskab og ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige arbejde,” lyder det fra Nicolaj Reffstrup.

Laura du Rusquec vil have base på Gannis kontor i Paris.

Kampagnebillede fra Ganni SS24