Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs

A-management skifter navn og vil bygge bro mellem den internationale og skandinaviske modebranche

Billedet ovenfor: Fra venstre: Sune Victor Palner, kreativ direktør og CEO. Aola Ghandour, Head of Agency & production samt agenterne Jenny Aiga Sila og Emily Petersen.

“Jeg bruger mit netværk til at introducere skandinaviske artister til internationale kunder, og omvendt introducerer jeg også artister fra udlandet til mit netværk herhjemme,” fortæller Sune Victor Palner, der står bag AMGMT – det, der indtil nu har heddet A-management.

“Jeg synes, de her krydsninger branchen i mellem er meget vigtige, for de er med til at sikre mere diversitet i modebranchen,” forsætter han.

Sune Victor Palner har i 14 år været creative director hos Scoop Models. I 2019 startede han A-management sammen med modelagenturet, men valgte i 2022 at separere sig, så AMGMT nu er en selvstændig virksomhed med syv ansatte, hvoraf fire, inklusiv Sune Victor Palner selv, er agenter med base i København og én sidder i Paris.

“Vi laver 360 graders løsninger til vores kunder med teams af fotografer, stylister, hårartister, makeupartister og art directors, ligesom vi også kan stå for location-scouting. Samtidig kan man også bare booke en artist hos os, hvis man har sit eget team. Vi er et agentur med fokus på, at der skal være fleksibilitet, og at vi skal være tilpasset alle former for løsninger til branchen både internationalt og skandinavisk,” siger Sune Victor Palner, der har artister som fotograf Andreas Bach, stylist Søren Kolborg, makeupartist Marie Thomsen, og hårartist Josephine May, i sin portefølje. 

AMGMT’s internationale kunder består i dag af brands såsom Zara, Cartier, Self Portrait, H&M, Fendi og Louis Vuitton, mens man blandt deres danske kunder finder brands som Georg Jensen og Stine Goya.

Se et udvalg af kampagnebilleder skabt af AMGMT’s talenter herunder.

Stylist: Hector Castro Kunde: Louis Vuitton
Fotograf: Marco Van Rijt Stylist: Rikke Wackerhausen Kunde: Self-Portrait
Stylist: Maya Paustian Hårartist: Jesper Hallin Kunde: GQ France
Art director: Kevin Pfaff Kunde: Arket
Stylist: Hector Castro Kunde: Givenchy
Fotograf: Marco Van Rijt. Stylist: Rikke Wackerhausen. Kunde: Vogue Ukraine