Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Scoop Artists udvider og bliver til A-management

Nyt navn og nye kategorier skal give selvstændighed for artist bureauet, der nu er det største af sin slags i Danmark.
Nyt navn og nye kategorier skal give selvstændighed for artist bureauet, der nu er det største af sin slags i Danmark.

Scoop har i en årrække samlet nogle de nogle af de førende kreative mennesker i Danmark inden for produktion, styling under ét tag og navnet Scoop Artists.

Men nu skifter agenturet navn til A-management og tilføjer samtidig to nye kategorier, creative direction og set design, til sin kreative portefølje med tilgangen af Kevin Pfaff. Målet er at udfylde et hul i markedet og stå mere på egne ben i forhold til moderfirmaet Scoop Models, der blev stiftet i 1993 af Bente Lundqvist, og som siden har været et af de mest markante modelbureauer i Danmark.

“Efter stor succes med navnet Scoop Artists vælger vi nu at skifte navn til A-management. Vi føler, at vores artist-afdeling er stærk nok til at bære sit eget navn, og det er en helt naturlig udvikling da vores artister arbejder herhjemme såvel som internationalt. Med det nye navn samt nye tiltag føler vi, at vi udfylder et hul i markedet som dækker vores kunders ønsker og behov,” siger Sune Palner, kreativ direktør hos Scoop Models.

Tilføjelsen af de to nye kategorier gør samtidig bureauet til det største af sin slags i Danmark og gør det muligt for A-management at tilbyde endnu mere velafrundede løsninger på store og små produktioner i modebranchen – både i Danmark og i udlandet, hvor en stor del af firmaets arbejde foregår.

De har tidligere arbejdet sammen med blandt andre Louis Vuitton, H&M, Vogue og Uniqlo.