Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Portræt af Marie og Julie Skall samt nye CEO Morten Linnet
Navne

"Tiden er moden": Skall Studio ansætter CEO

“Vi har vidst i et stykke tid, at tiden var ved at være moden til at ansætte en ny direktør. Men vi har givet os rigtig god tid til denne proces, for det har været helt afgørende for os at finde en kandidat, som har lyst til at drive det strategiske arbejde videre med afsæt i Skall Studios værdier,” sådan lyder det fra Marie Skall om ansættelsen af Morten Linnet som CEO i Skall Studio

Morten Linnet kommer senest fra en stilling som co-founder og CEO i create2STAY, en platform med fokus på cirkulære forretningsmodeller, og før dette var han i 7 år HR-direktør for IC Group og efterfølgende i fem år ansat som CEO hos By Malene Birger.

“Vi har fra første møde haft en rigtig god kemi med Morten, der både har stærke kompetencer og relevant erfaring og deler de samme værdier. Morten kommer til at arbejde målrettet med den professionalisering af virksomheden, som vi er i gang med sammen med den nye bestyrelse, som trådte til for et års tid siden. At Morten senest kommer fra en iværksættervirksomhed, som har haft til formål at skabe en positiv forandring i branchen, ser vi som en stor fordel.”

Julie og Marie Skall grundlagde Skall Studio i 2014 og har til nu sammen fungeret som CEOs i virksomheden. Det er derfor første gang, at der ansættes en CEO i virksomheden, der i dag tæller omkring 30 ansatte. Morten Linnets primære rolle bliver at eksekvere på brandets ambitiøse, globale vækstplan, som ”holdes godt fast i virksomhedens stærke værdigrundlag”, som der skrives. 

“Skall Studio er bygget på vores fælles drøm om at skabe et tøjbrand med fokus på ansvarlighed og glæden ved håndværket. I takt med, at Skall Studio er vokset, kan vi mærke, at de beslutninger, vi tager, har større betydning for virksomheden. Der er et øget behov for planlægning, struktur og strategi. Vores styrke og passion ligger i det kreative, og det er her, vi ønsker at bruge vores energi fremadrettet. Vi har så mange kreative ambitioner for virksomheden og oplever samtidig et kæmpe potentiale ude i verden, som vi ønsker at indfri,” siger Julie Skall.

Morten Linnet starter som CEO hos Skall Studio d. 1maj 2024