Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Kvinde med cykel under Copenhagen Fashion Week.

Trendsales opkøbt af Vinted

Det er ikke mere end et halvt år siden, at danske genbrugsjægere og -sælgere kunne udbrede deres marked med den nytilkomne, litauske genbrugshandelsplatform Vinted. Vinted kom til Danmark med et mål om at blive den foretrukne gensalgsplatform på det europæiske marked – og det mål nærmer de sig med deres seneste tiltag. I dag har Vinted nemlig offentliggjort i en pressemeddelelse, at de har opkøbt Trendsales, som med 900.000 brugere må vurderes at have været Vinteds største konkurrent i Danmark.

“Den danske appetit for genbrugstøj vokser støt, og Trendsales har spillet en væsentlig rolle i den udvikling. Med imponerende vækst og en overbevisende vision er Trendsales en virksomhed, der har etableret et stærkt second hand community i Danmark, som vi er glade for at blive en del af,” siger Adam Jay, der er CEO for Vinted Marketplace, i pressemeddelelsen.

Formålet med opkøbet er ifølge pressemeddelelsen at forene Vinteds store rækkevidde og skala med Trendsales stærke tilstedeværelse i og kendskab til Danmark. Vinted har tidligere opkøbt tyske Rebelle og hollandske United Wardrobe.

“Vinted’s mål om at få genbrug til at være førstevalget i Europa giver os nogle spændende muligheder I langt større skala. Efter en succesfuld rejse med Trendsales i løbet af de sidste år er jeg spændt på at slå kræfterne sammen med Vited-teamet og kollektivt tackle mulighederne forude,” udtaler Mads Aarøe Mathiesen, CEO for Trendsales.