Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Hun fejrede nytår med en konkurs – men starter 2024 med en genkomst

Jane Kønig er tilbage under navnet Jane Kønig Copenhagen.
Jane Kønig er tilbage under navnet Jane Kønig Copenhagen.

Det var en ærgerlig måde at slutte året på, da Jane Kønig A/S blev begæret konkurs den 27. december sidste år. Men nu, under to uger efter, er firmaet på fode igen. Denne gang under navnet Jane Kønig Copenhagen i et set-up, der i følge smykkefirmaet selv er økonomisk mere strømlinet. Det betyder blandet andet, at der er tilføjet endnu en ejer til de i forvejen tre ejere, nemlig Lysgaard Invest, der er delvist ejet af Jane Kønigs Business Director og har været i firmaet i forskellige roller siden 2019.
Derudover har virksomheden skåret i antallet af medarbejdere og gennemgået en generel omstrukturering, lyder det i en pressemeddelelse.

Men noget tyder på, at den ‘genrejsning’, som brandet selv kalder tilbagekomsten, skal ses på flere måder. Jane Kønig Copenhagen vil nemlig fremover sætte større fokus på sine nærmarkeder og den æstetik, der tidligere har været gennemgående for Jane Kønigs smykker.

“Genfødslen af Jane Kønig bringer ny energi og passion for at skabe ikoniske designs, og jeg glæder mig til den rejse, vi nu skal på,” lyder det fra Jane Kønig, der fortsætter som chefdesigner og medejer af brandet.