Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Elle under nye vinger?

Det var den helt store bombe i mode og mediebranchen, da Aller Media i torsdags meldte ud, at de ikke fornyer licensen til at udgive dansk Elle. For ville det nu betyde et endeligt til magasinet, der i 15 år har været en markant spiller blandt de danske modemagasiner? Eller kunne man forestille sig, at magasinet fik en anden ejer og udgiver end Aller?

At det franske forlag, Lagardere Medias News, der står bag Elle, ikke har tænkt sig at give op, slås nu fast i en mail sendt til redaktionen i dag. Her annoncerer forlaget, at de leder efter en ny partner i Danmark og allerede er i dialog med et par stykker.

“Elle er gennem årene blevet etableret som et førende modemagasin i Danmark såvel som et ligeledes førende digitalt brand blandt modemedier. Vi er sikre på, at vi vil finde den bedste partner i Danmark,” siger François Coruzzi, CEO for Elle International Licenses.

Målet for Lagardere Medias News er at fortsætte udgivelsen af Elle i Danmark efter det sidste nummer, der udgives af Aller som aprilnummer den 21. marts 2024.