Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeller iført Munthe kjoler i Portugal. Munthe har fået ny CEO.
NAVNENYT

Munthe forfremmer salgsdirektør til ny CEO

Naja Munthe har givet direktørstolen videre til Heidi L. Mellerup, der med sit “dygtige lederskab og handlekraftige væsen” skal drive brandet til yderligere vækst.
Naja Munthe har givet direktørstolen videre til Heidi L. Mellerup, der med sit “dygtige lederskab og handlekraftige væsen” skal drive brandet til yderligere vækst.

“Jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi holder så god en omsætning i et år, hvor vi har lavet en del investeringer i blandt andet et nyt showroom og har oprustet på medarbejderfronten. […] I 2023 vil vi fortsat koncentrere os om at forstærke vores brand, så vi forbliver opdaterede, nærværende og relevante for vores kunder.”

Sådan lød det fra stifter og kreativ direktør – samt daværende CEO – Naja Munthe tilbage i januar i forbindelse med brandets årsregnskab for 2022. Hun har nemlig netop besluttet at give roret videre til en ny administrerende direktør, der skal “lede vejen for fremtiden.” Det skriver brandet i en pressemeddelelse.  

Valget er faldet på Heidi L. Mellerup, der har været i huset i mange år. Senest som salgsdirektør, hvor hun har bevist sit “dygtige lederskab og handlekraftige væsen.”

CEO hos Munthe Heidi L. Mellerup

“Jeg er glad for at kunne byde Heidi velkommen som vores nye CEO. Hendes uvurderlige erfaring og dedikation gør, at hun er en perfekt tilføjelse til vores team. Hun har en fantastisk balance mellem effektivt, profitorienteret lederskab samt en dyb forståelse for det kreative brandaspekt. Jeg er sikker på, at vi med Heidi ved roret vil opnå endnu mere succes med Munthe-brandet,” lyder det i pressemeddelelsen fra Naja Munthe, der også tidligere har prøvet kræfter med en ekstern CEO til sin virksomhed. Tilbage i foråret 2022 ansatte hun Frank Toft Nørgaard til stillingen, men ansættelsen var tilsyneladende ikke et match, hvorfor hun satte sig i stolen selv igen midlertidigt. Og nu har hun så fundet en ny kandidat i Heidi L. Mellerup, der i pressemeddelelsen supplerer:

“Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde sammen med Naja Munthe og vores fantastiske team om at fortsætte med at udvikle og styrke Munthe. Jeg er drevet af et inkluderende lederskab, hvor alle er motiverede til at opnå et fælles mål, og jeg tror på, at vi som et team sammen kan få Munthe op på det næste niveau.”

Hør vores store portræt af Naja Munthe i Fashion Forum på lyd på Spotify og Apple Podcast.