Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
NAVNENYT

Wood Wood-direktør træder af

Efter flere måneder med stor uro i virksomhedens ledelse er Kyrk Macmillan, der har siddet i stolen siden 2021, nu gået af som CEO i moderselskabet Carrington ApS. Bestyrelsesmedlem Mads Christian Lunøe er trådt i hans sted.
Efter flere måneder med stor uro i virksomhedens ledelse er Kyrk Macmillan, der har siddet i stolen siden 2021, nu gået af som CEO i moderselskabet Carrington ApS. Bestyrelsesmedlem Mads Christian Lunøe er trådt i hans sted.

Efter en tid præget af rotationer, negativ omtale og økonomiske udfordringer er der meget, der tyder på, at stormen hos Wood Wood endnu ikke helt har lagt sig. Ifølge en ændring i CVR-registret i dag er CEO Kyrk Macmillan nemlig nu trådt af som administrerende direktør i Carrington ApS, der er selskabet bag Wood Wood. I hans sted er indtrådt bestyrelsesmedlem Mads Christian Bønnelycke Lunøe.

Kyrk Macmillan har været ansat i Wood Wood siden 2019 – først som Commercial Director og siden slutningen af 2021 i rollen som direktør.

Ifølge Børsen, der har været i dialog med Mads Lunøe over sms, sagde Kyrk Macmillan op tilbage i juli af personlige årsager.

“Vi har aftalt at skifte til ny ledelse her i september i forbindelse med, at vi søger ny direktør. Jeg har ikke yderligere kommentarer,” siger han til Børsen, der også har fået en kommentar fra Kyrk Macmillan selv, som kun har ønsket at udtale, at han skal tilbage til Skotland, hvor han har fået nyt job.

Bestyrelse halveret

I det seneste regnskab fra Carrington ApS, der blev fremlagt i midten af juli, sås det, at virksomheden havde et rekordstort underskud på 32 millioner kroner. Kort forinden var der dog blevet tilført et kapitalindskud i omegnen af 20 millioner kroner fra blandt andre Lunøe-familien, herunder Mikael Lunøe og Mads Lunøe, der er henholdsvis bestyrelsesformand og -medlem samt nu også CEO. Derudover kom der penge fra Rolf Konow, der ejer 48 procent af Wood Wood-koncernen.

Men ifølge Børsen, er sidstnævnte nu færdig med at skyde penge i virksomheden, og det har ført til endnu flere rotationer hos Wood Wood. I torsdags kunne de skrive, at bestyrelsen i Carrington ApS er blevet halveret, efter at Kåre Stolt og Henrik Fuglsang er trådt ud efter knap ni måneder. Det sker, ifølge eget udsagn, fordi de repræsenterede Rolf Konow;

“Men han har ikke længere lyst til at skyde flere penge i det. Det er hans mandat, vi har siddet på, og derfor er det en naturlig konsekvens, fordi han ikke ønsker at komme med flere penge,” siger Kåre Stolt til Børsen. Ifølge ham, er der dog behov for at skyde endnu flere penge ind i selskabet.

Noget, som Børsen dog hverken har kunne få bekræftet eller uddybet af Rolf Konow eller Mads Lunøe, der nu altså også har sat sig som CEO i virksomheden.