Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Brødrene bag Heliot Emil Victor og Julius Juul

EVENT: Mød brødrene bag Heliot Emil

ER AFHOLDT: Du er inviteret, når vi på torsdag møder brødrene bag Heliot Emil til et live-interview på Værnedamsvej i København.
ER AFHOLDT: Du er inviteret, når vi på torsdag møder brødrene bag Heliot Emil til et live-interview på Værnedamsvej i København.

Selvom brødrene Victor og Julius Juul, der sammen står bag Heliot Emil, er danske, har de fra start haft et internationalt udsyn med deres fælles brand. Med en officiel første lancering under modeugen i Milano under SS17-sæsonen og siden flere succesfulde shows på blandt andet den officielle kalender i Paris – senest i marts i år – har brødrene for længst slået deres internationale potentiale fast.

Men hvem er Victor og Julius Juul? Hvad kendetegner deres vej ind i branchen, og hvilke erfaringer og læringer har de gjort sig undervejs?

Det kan du blive klogere på, når Heliot Emil på torsdag interviewes live af Fashion Forums chefredaktør, Carla Christine Bruus Aagaard-Strube.

Arrangementet foregår på dansk og bliver optaget til podcast. Det starter cirka kl. 16.10 og varer 30-40 minutter. Efter interviewet er der mulighed for at stille spørgsmål.

TID: torsdag den 7. september 2023, kl. 16-17

STED: e-Types x Fashion Forum, Værnedamsvej 6, København

LÆS VORES ANMELDELSE AF HELIOT EMILS AW23-SHOW I PARIS HER