Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
COPENHAGEN FASHION WEEK SS24, Modeuge

Skall Studio excellerer i easy living

Skall Studio mestrer den sommerhuslækre og skødesløst romantiske DNA, mens de med nye DIY-referencer og øget fokus på denim fornyer sig og holder sig relevante.
Skall Studio mestrer den sommerhuslækre og skødesløst romantiske DNA, mens de med nye DIY-referencer og øget fokus på denim fornyer sig og holder sig relevante.

Skall Studio, onsdag den 9. august 2023 klokken 10 i Det Kongelige Biblioteks Have

Skall Studio gør sig altså godt til en god og rolig start på dagen. I dag var ingen undtagelse, da de havde inviteret til dagens første show i Det Kongelige Biblioteks Have i den silende regn. På en eller anden måde passede vejret meget godt til brandets milde og blide energi, hvor modellerne i hvert fald ikke havde travlt med at komme tilbage i ly for regnen. Skall Studio emmer af easy living, og det skal lidt regn ikke lave om på.

Der var masser af Skall-klassikere i kollektionen, som de lange boheme-bomulds-kjoler med broderier og blonder, der får dig til at længes efter lange, lyse sommerhusdage, hvor dagens største gøremål er at slentre til stranden og bælge ærter til aftensmaden. Smid så en af de vamsede striktrøjer over skuldrene, når mørket falder på, og så kan du kalde det en dag.

Men det var ikke kun lange kjoler til slabberas og romantik, som Skall bød på med denne kollektion. Også deres oversize tailoring var at finde i en sommerlig bomuldsversion med brede bukser – både helt lange og dem, der lige viser anklen frem – og blazere også i kortere eller længere varianter.

Til de mere sensuelle sommerdage var der de nye hæklede styles som kjolen og de lange smalle nederdele i sort eller knækket hvid med matchende crop tops og kig til hud og undertøj. Lækkert på den effortless beachy måde. Mod slutningen af showet kom en række styles med små, hæklede flakoner applikeret på kjoler, skjorter og bukser, som også skabte kig til huden og mindede om sommerlandskabets mange gode genbrugsfund.

Photocredit: James Cochrane

Sidste sæson introducerede Skall Studio denim i deres kollektioner, og det må man ellers sige, at de i den grad har taget til sig nu. Ved dagens show så vi denim i alle afskygninger i form af løse, straight leg-jeans, brede shorts til lige over knæet, skjorter med både lange og korte ærmer, nederdele og kjoler med bindebånd i taljen. Og i råhvid, sort og klassisk denimblå, stylet i tone-i-tone looks.

Hele kollektionen var stylet med kurvetasker og hæklede tasker med ‘SKALL’ broderet en smule skævt på, så det trak tråde til den enorme DIY-trend, der er allestedsnærværende lige nu. Og med kniplinger, broderier og hæklede styles var det med til at hive Skalls romantiske univers i en mere nutidig retning, som viste, at de sagtens kan holde fast i deres stærke DNA, mens de følger med tiden, og fortolker trendsne på deres helt egen måde.

Nedenfor kan du se et udvalg af billeder fra showet. Se hele kollektionen her

Model wearing white skirt from Skall Studio at CPFW SS24
Model wearing denim shirt and skirt Skall Studio Copenhagen Fashion Week SS24
Model wearing black skirt from Skall Studio at CPFW SS24
Model wearing white shorts and shirt from Skall Studio at CPFW SS24
Model wearing jeans and blazer from Skall Studio at Copenhagen Fashion Week SS24
Model wearing white dress from Skall Studio at CPFW SS24
Model wearing green-grey dress from Skall Studio at Copenhagen Fashion Week SS24
Model wearing grey suit from Skall Studio at Copenhagen Fashion Week SS24
Model wearing darkgreen dress from Skall Studio at Copenhagen Fashion Week SS24
Model wearing dotted dress Skall Studio Copenhagen Fashion Week SS24