Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Stod til at lukke: Blanche opkøbt af ny investorgruppe

New Nordic Brand House har solgt Blanche videre til en ny ejerkreds, som vil skabe et “endnu stærkere brand.”
New Nordic Brand House har solgt Blanche videre til en ny ejerkreds, som vil skabe et “endnu stærkere brand.”

Det er vanskelige tider for mange brands i modebranchen – også det seksårige brand Blanche, hvis ejer, New Nordic Brand House, stod til at lukke mærket. Men en ny investorgruppe har nu meldt sig på banen og overtaget ejerskabet af Blanche. Det berettes i en pressemeddelelse i dag.

I front for investorgruppen finder man Bjørn Krøyer, der har en baggrund som iværksætter og forretningsudvikler, blandt andet som Business Development Manager for cykeludstyrsmærket GripGrab.

“Jeg kommer fra en helt anden genre af tekstilbranchen, hvor jeg har været med til at opbygge et internationalt brand. Med en kreativ og kommerciel tilgang til salg og markedsføring og et iværksætter-mindset vil jeg udfordre alt ’vi plejer’. Jeg glæder mig især til at komme tæt på vores detailpartnere og core fans. Indsigten i vores detailpartneres behov og forståelsen af, hvorfor vores fans elsker Blanche, er kombinationen, der vil gøre os til en foretrukken leverandør og et endnu stærkere brand for den målgruppe, vi går efter,” lyder det i pressemeddelelsen fra Bjørn Krøyer, der sætter sig som CEO i firmaet fremadrettet.

Vil fortsætte de bæredygtige ambitioner

I pressemeddelelsen står der også, at hovedparten af medarbejderstaben fra Blanche fortsætter under de nye ejere, heriblandt kreativ direktør Louise Amstrup, der har været ansat siden efteråret 2020 – og som nu også selv er trådt ind i ejerkredsen:

“Jeg tror så meget på Blanche, at jeg blev nødt til selv at være en del af ejerkredsen. Jeg er så begejstret over dette næste kapitel, hvor vi som team vil fortsætte rejsen med nye kræfter bag os. Vi har så mange visioner, som vi med Bjørn og investorkreds ombord allerede er et stort skridt nærmere på at nå,” siger hun i pressemeddelelsen, hvor det også fremgår, at investorgruppen også udgøres af Anders Nygaard Nielsen samt flere selskaber som KANGAROO INVEST ApS, Edstar Capital ApS og BLNCH Holding ApS.

Blanche har siden 2017 været centreret omkring bæredygtige principper og ansvarlig produktion og har opnået certificeringer som Fairtrade og Svanemærket – værdier, som den nye ejerkreds meddeler, at de vil føre videre, samtidig med, at de “vil sikre ro og kontinuitet omkring Blanche og bringe brandet ind i en fremtid med vækst.”