Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

H2OFagerholt henter ny administrerende direktør

H2OFagerholt – der for nyligt blev etableret som selvstændig søstervirksomhed under H2O Sportswear – vil styrke indsatsen internationalt med ny, brancheerfaren CEO.
H2OFagerholt – der for nyligt blev etableret som selvstændig søstervirksomhed under H2O Sportswear – vil styrke indsatsen internationalt med ny, brancheerfaren CEO.

Hos H2OFagerholt er man i fuld gang med at etablere sig som en selvstændig virksomhed – og et selvstændigt brand. 

Det startede som et uforpligtende samarbejde mellem designer Julie Fagerholt og H2O Sportswear, men i starten af 2023 blev H2OFagerholt etableret som en selvstændig søstervirksomhed med Julie Fagerholt og datter Bex Fagerholt som medejere. 

Det skete med ambitionen om at etablere et målrettet team og en strategi, som særligt skulle rettes mod det internationale marked. 

Som et led i den strategi, har H2Ofagerholt nu ansat en administrerende direktør, der skal følge brandets succes på hjemmemarkedet op internationalt. Det skrives i en pressemeddelelse.

Den opgave skal løftes af Michael Lillelund, som desuden vil træde ind i virksomheden som medejer. Michael Lillelund har flere års erfaring fra design- og livsstilsbranchen, herunder som partner i Shamballa Jewels og som medejer af elcykelvirksomheden Mate.bike.

”H2OFagerholts succes i Danmark og den måde kunderne, har taget det til sig, vidner om dens unikke stil. Jeg glæder mig til at tage min ekspertise med til H2OFagerholt og lancere brandet globalt. Det er også en fornøjelse at arbejde i godt selskab med Julie Fagerholt, som er kendt for sine exceptionelle stylingevner og arv inden for urban elegance,” fortæller Michael Lillelund i pressemeddelelsen. 

H2OFagerholt har desuden oprustet med en International Sourcing Manager, en Brand Manager og E-commerce Director. 

Michael Lillelund vil formelt tiltræde stillingen 1. august 2023.