Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Julie Fagerholt går sammen med H2O om ny underlinje

Sportswear og mode går hånd i hånd i en ny kollektion skabt i samarbejde mellem Julie Fagerholt og H2O.
Sportswear og mode går hånd i hånd i en ny kollektion skabt i samarbejde mellem Julie Fagerholt og H2O.

Det er ikke mere end et halvt år siden, at Julie Fagerholt noget overraskende stoppede som kreativ direktør i Heartmade by Julie Fagerholt  – 20 år efter hun grundlagde virksomheden i den københavnske baggård, hvor brandet stadig har lokaler.

Nu lancerer hun sammen med H2O sportsbrandet H2O Fagerholt.

Julie Fagerholt har designet den første kollektion for det nye mærke sammen H2Os designteam og datter Bex Fagerholt. De to har tidligere arbejdet sammen om Heartmade underlinjen Heartmade Tagged by Bex, der blev lanceret i 2017.

Valget af Julie Fagerholt som ledende designskikkelse på dette nye H2O-mærke er oplagt, fortæller Christian Trads, CEO hos H2O:

“Jeg har længe beundret det elegante univers som Julie Fagerholt er kendt for, og det har været fantastisk at se, hvordan hun har trådt ind i H2Os sportsunivers og gjort det til sit eget. Julies forståelse for print, farver og kombinationer er fuldstændig unik. Vi tror, at dette mærke kan bringe noget nyt til markedet, og at det passer til den livsstil, som mange mennesker lever i dag.”

Kollektionen udkommer til januar og er første skridt i etableringen af det nye mærke H2O Fagerholt. Den består fortrinsvis af jakker og track suits i et klassisk og afslappet Julie Fagerholt-udtryk.

“Mit udgangspunkt for denne kollektion var en drøm om eventyr, om en kvinde på farten, som lever ud af sin sportstaske og som krydser kontinenter med sit kamera og en notesbog ved hånden – en modig og stærk kvinde. Derfor er denne kollektion lidt rebelsk og med stort fokus på anvendelighed. Jeg vil gerne have, at alt i kollektionen skal være praktisk og funktionelt og klar til brug. Jeg har elsket at arbejde med H2O og dykke ned i deres univers og bagkatalog, at kigge på, hvad de er bedst til: utrolige kvalitetssweatshirts, hættetrøjer og tracksuits og så gentænke dem på min egen måde,” siger Julie Fagerholt udgangspunktet for sin nye rejse hos H2O.