Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Saks Potts SS23 Copenhagen Fashion Week lyserød nederdel
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS24

Få det fulde overblik: Copenhagen Fashion Week afslører SS24-showkalender

A. Roege Hove åbner og Ganni lukker den kommende modeuge, der denne sæson udvides med en ugedag.
A. Roege Hove åbner og Ganni lukker den kommende modeuge, der denne sæson udvides med en ugedag.

I sidste uge kunne Copenhagen Fashion Week løfte sløret for, hvilke brands, der har klaret cuttet og sikret sig en plads på showkalenderen ved den kommende modeuge i august. Og nu er tidsplanen for de i alt 31 shows lagt.

Den helt store nyhed er, at Copenhagen Fashion Week SS24 starter allerede mandag den 7. august – og dermed udvides med en dag – med den officielle åbningsceremoni kl. 15. Herefter vil A. Roege Hove skyde sæsonen i gang med modeugens første show mandag kl. 16 på Designmuseum Danmark.

Ved at tage mandag i brug, giver det mulighed for at sprede det tætpakkede program lidt ud, og – som noget nyt – at indlægge en pause hver dag mellem de mange shows, ligesom dagene er blevet kortere. Det betyder, at Saks Potts, Sunflower og Baum und Pferdgarten vil være sidste show henholdsvis mandag, tirsdag og onsdag allerede kl. 19. Dermed er der gjort mere plads om aftenen til modeugens mange middage og events.

Som sæsonens allersidste show vil Ganni endnu engang lukke modeugen. Det sker torsdag den 11. august kl. 19 på en endnu ikke offentliggjort adresse.

Copenhagen Fashion Week SS24 finder sted den 7.-11. august 2023, og du kan se det fulde program her.

Læs eller genlæs vores mange anmeldelser fra de sidste sæsoners modeuge her.