Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne, NAVNENYT

Nye rotationer hos Aller Media: Femina.dk skifter chefredaktør og navn

Til at overtage for Isabella Hindkjær – der om lidt rykker videre til DR – har huset valgt at rekruttere in-house.
Til at overtage for Isabella Hindkjær – der om lidt rykker videre til DR – har huset valgt at rekruttere in-house.

De seneste års omstruktureringer fortsætter hos Aller Media – denne gang hos det opblomstrende Femina.dk, der siden Isabella Hindkjær satte sig i front har gennemgået en succesfuld relancering som selvstændigt medie. Nu rykker hun videre til DR, hvor hun skal være redaktionschef for P3 Radio og Podcast. Og i den forbindelse er der nu blevet udpeget en ny chefredaktør på Femina.dk.

Det bliver Anne Wittorff Rusbjerg, der siden oktober sidste år har siddet som digital redaktionschef på samme redaktion. Det skriver Aller Media i en pressemeddelelse.

Anne Wittorff Rusbjerg, hvis CV også tæller fem år som digital nyhedsredaktør hos Berlingske, skal fortsætte mediets vækst og opdaterede agenda, der især har sat fokus på emner som ligestilling og kvinders rettigheder. Og det medfører nu også et nyt navn, idet Femina.dk fremover kaldes ’Femina update’ – fulgt op af et nyt logo også.

“Femina.dk har de seneste år gennemgået en helt exceptionel udvikling og er nu et stærkt, dagsordensættende aktualitetsmedie, der især har fokus på ligestilling og rettigheder. Det er helt unikt – og jeg er uendelig stolt over, at jeg får lov til at drive den udvikling videre. Det er også derfor, at vi – netop for at slå fast, at vi er et selvstændigt aktualitetsmedie – skifter navn til Femina update,” lyder det i pressemeddelelsen fra Anne Wittorff Rusbjerg.

Udover Feminas digitale omorganisering, er der også sket andre rotationer. Det gælder blandt andet syv afskedigelser i starten af februar, heriblandt mediechefen for Aller Kvindeliv, Dorthe Kandi, der dermed forlader rollen som ansvarshavende chefredaktør for Søndag, Psykologi og Femina på print.

Anne Wittorff Rusbjerg tiltræder officielt stillingen den 1. marts 2023.