Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

"Et must, hvis man har lyst til at drømme sig væk og få inspiration"

Armin Semovic, Senior Brand, PR & Communications Manager hos PRD, bruger julen i Skåne med sne, jazz og alle de bøger og serier, der ikke er tid til i hverdagen. Læs hans bedste kulturanbefalinger her.
Armin Semovic, Senior Brand, PR & Communications Manager hos PRD, bruger julen i Skåne med sne, jazz og alle de bøger og serier, der ikke er tid til i hverdagen. Læs hans bedste kulturanbefalinger her.

Armin Semovic har arbejdet med PR siden sin karrieres begyndelse, og er nu landet hos PRD som Senior Brand, PR & Communications Manager. Samtidig har han siden foråret været partner og Head of PR & Marketing i Aeris Cocktails siden foråret, hvor han sammen med stifterne forsyner alt fra hoteller til eksklusive events med de dekorative cocktails i firkantede flasker. Men nu banker juleferien på døren, hvor der skal slappes af med god mad, venner, en Netflix-serie og en tur på Louisiana. Og så skal der ses frem mod et nyt år med Monocles ‘The Forecast’, mens jazzklassikerne spiller i baggrunden. Læs Armin Semovics bedste kulturanbefalinger til en rolig jul her.

Hvor skal du holde juleferie henne?

Jeg holder jul i Sverige sammen med en af mine bedste veninder og hendes familie. Det bliver hyggeligt! Jul i Skåne – med lidt sne udenfor vinduet, lækker mad og jazz i baggrunden.

Hvad skal du se denne vinter?

Jeg skal se nogle ting, jeg ikke har nået at se, da jeg har haft en travl tid her før jul. Jeg skal nå at se ’Wednesday’ på Netflix, men også gense nogle af Wes Andersons klassikere. De får mig altid at føle mig godt tilpas omkring jul!

Udover det skal jeg prøve at nå ud til Louisana i dagene mellem jul og nytår og se de seneste udstillinger og udstillingen af Alex De la Corte igen – som bare er så magisk! Hans kunst er contemporary, og han arbejder med både maleri, skulptur, installation og video. Det er en excentrisk farvebombe og bare en satire af alt, som sker i verden; bare et must, hvis man har lyst til at drømme sig væk og få inspiration, uanset om man arbejder front of house eller back end indenfor den kreative branche.

Alex Da Corte-udstillingen Mr. Remember på Louisiana. Kan ses indtil den 8. januar 2023.

Hvad skal du læse denne vinter?

Jeg er kæmpe fan af ’Monocle’, så jeg skal læse deres ’The Forecast’, som udkommer i slutningen af hvert år som et indblik i det kommende år. Jeg elsker miksen af kultur, kunst, mode, arkitektur og entrepenørskab, som de skriver om. Det er virkelig en anbefaling, hvis man aldrig plukket det op!

Udover det har jeg lige bestilt to bøger hjem, som jeg glæder mig til at læse; ‘Stay true’ af Hua Hsu, som er en coming of age memoire – og så ’Finding me’ af Viola Davis. Jeg synes, at hun er så interessant, og hendes livshistorie er bare noget, jeg tror, få i vores privilegerede verden kan sætte sig ind i. Så jeg tror, at den kommer til at være indsigtsfuld.

‘The Forecast’ fra Monocle. Udgave 23, 2023.

Hvad skal du lytte til denne vinter?

For at være helt ærlig, så er jeg en altæder, når det kommer til musik. Jeg er ikke så meget til podcasts, da jeg hellere læser – og helst print, mere end digitalt. Lige nu er jeg besat af Szas seneste album ’SOS’, lige så meget som Tove Los ’Dirt Femme’, Blood Oranges ‘Four Songs’ og Fred Agains ’Actual Life 3’… så jeg er bare en person, som konstant prøver at lytte til ny musik.

Men én ting, jeg anbefaler alle at gøre her omkring jul og nytår, er at komme mere ind i en afslappet stemning og lytte til gamle jazzklassikere; Ella Fitzgerald, Nancy Wilson, Sammy Davis Jr., Miles Davis, John Coltrane, Frank Sinatra, Louis Armstrong, Nat King Cole – der er bare noget særligt med deres musikalske genialitet. En old fashioned i hånden, som man sipper på, mens man laver mad med “near and dear” og jazzen i baggrunden. Chef’s kiss!

“På kanten til et udfordrende 2023 må det være noget af det mest relevante læsning for modebranchen”