Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Kort efter økonomisk milepæl: Medejer af voksende modekoncern går ud

Thomas Viller og Torben Brodersen stiftede Soya Concept sammen for 20 år siden – nu fortsætter Thomas Viller uden sin partner.
Thomas Viller og Torben Brodersen stiftede Soya Concept sammen for 20 år siden – nu fortsætter Thomas Viller uden sin partner.

Thomas Viller og Torben Brodersen stiftede Soya Concept sammen tilbage i 2002. I dag, 20 år senere, omsætter koncernen for mere end en halv milliard kroner, som det seneste regnskab afslørede tilbage i september. Men nu træder den ene partner, virksomhedens administrerende direktør, Torben Brodersen, ud og efterlader både ejerskab og den fremtidige drift i hænderne på bestyrelsesformand Thomas Viller. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse i dag.

“Jeg er meget stolt af at have været med til at opbygge en stærk og levedygtig forretning sammen med Thomas. Jeg vil savne Soya og min seneste præstation med Levete Room,” lyder det i pressemeddelelsen fra Torben Brodersen, der sammen med Thomas Viller startede brandet Levete Room i 2017. Han fortsætter:

“Efter mange år med en travl kalender har jeg besluttet mig for at trække stikket og søge nye eventyr, og jeg glæder mig til næste kapitel i mit liv. Hvor denne nye rejse vil føre mig hen, er stadig ikke defineret – men jeg vil helt sikkert nyde at have mere fritid.”

Fortsætter rejsen alene

I forbindelse med Torben Brodersens beslutning om at træde ud af Soya Concept og Levete Room, har han solgt sine ejerandele til Thomas Viller, som “vil fortsætte rejsen,” som der står i pressemeddelelsen. 

“Jeg er glad for 20 gode år med Torben og ønsker ham alt det bedste i fremtiden. Soya Concept og Levete Room er stærke brands i en stærk virksomhed med dedikerede medarbejdere. Vi ser frem til at fortsætte forretningen og udvide det stærke forhold til vores kunder og samarbejdspartnere fremadrettet,” supplerer Thomas Viller.

Soya Concepts hovedkontor ligger i Sønderborg, men virksomheden beskæftiger mere end 90 medarbejdere i hele Europa.