Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Rotationerne fortsætter: Magasindirektør stopper efter ni år

Tina Nikolaisen har sagt sit job som magasindirektør i Story House Egmont op ­­– og det har medført en intern rokade i huset.
Tina Nikolaisen har sagt sit job som magasindirektør i Story House Egmont op ­­– og det har medført en intern rokade i huset.

“Jeg har haft, hvad der føles som verdens bedste arbejde – først som chefredaktør for ALT for damerne og efterfølgende som magasindirektør i Story House Egmont med ansvar for alle de dejlige magasiner Euroman, Eurowoman, RUM, Gastro, Boligliv, Vores Børn og ALT for damerne. Nu har jeg truffet en, synes jeg selv, modig og spændende beslutning – nemlig at jeg i den sidste tredjedel af mit arbejdsliv skal prøve noget nyt.”

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra magasindirektør Tina Nikolaisen, der efter ni år i huset nu har valgt at sige op hos Story House Egmont.

“Jeg tillader mig den luksus at tage en pause for at reflektere over, hvad det næste skal være. Jeg har masser af ideer, men jeg ved ikke, hvor jeg lander. Og alene det er en selvstændig pointe,” lyder det videre fra Tina Nikolaisen, der giver faklen videre til ugebladsdirektør Marianne Gram. Hun skal fremadrettet varetage titlen som både magasin- og ugebladsdirektør.

Det betyder, at hun får ansvaret for Story House Egmonts ugebladsportefølje i Sverige og København såvel som den danske magasinportefølje.

Opsigelsen har dog også medført andre forandringer i huset, idet Rikke Dal Støttrup, chefredaktør for ALT for Damerne, fremover også har ansvar for magasinet Boligliv samt Alt.dk med reference til Marianne Gram.

Tina Nikolaisen fratræder sin stilling den 11. november 2022, men fortsætter som bestyrelsesformand for Unique Models, der er en del af Story House Egmont.

LÆS OGSÅ:

Aller Media samler titler under ny digital redaktion – og dropper printmagasin