Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

"Til en generation, der genopretter forbindelsen til verden omkring dem": Melissa Bech klar med nyt projekt

Tidligere Brand Director i Blanche Melissa Bech er klar med nyt projekt, som skal handle om skandinavisk enkelhed med langtidsholdbare pieces.
Tidligere Brand Director i Blanche Melissa Bech er klar med nyt projekt, som skal handle om skandinavisk enkelhed med langtidsholdbare pieces.

Det er snart et år siden, at vi kunne fortælle, at Melissa Bech efter fem år var klar til at forlade Blanche og søge nye veje. Dengang var der uden plan for, hvad hun skulle lave, men en ting var sikkert: hun var klart til et nyt projekt. Nu er sløret blevet løftet for, hvad det nye projekt indebærer, og det er hendes nye livsstilsbrand Enkel, som hun har startet med en investor samt et team på tre, hun selv har sat.

Enkel centrerer sig om skandinavisk enkelhed og med de tre linjer Enkel Studio, Enkel Active og Enkel Living, bliver brandet sæsonløst og sigter efter en tidløs æstetik. Det simple udtryk skal kombineres med Melissa Bechs ansvarlige ambitioner, og det har fra brandets start været målet at opnå en B-Corp-certificering. Hos Blanche var Melissa Bech også med til at opnå Svanemærket på deres jersey-program.

“Enkel er skabt til en generation, der genopretter forbindelsen til verden omkring dem. Denne organiske bevægelse mellem hjemme og ude – by og natur, det er hovedkilden til inspiration for Enkel,” fortæller Melissa Bech om det nye brand i en pressemeddelelse.

Enkel lanceres i februar 2023.