Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Konkursramte Organic Basics opkøbt af undertøjsgigant

Organic Basics, der i sidste måned måtte begære sig konkurs, er blevet købt af den internationale undertøjsgigant Delta Galil Industries.
Organic Basics, der i sidste måned måtte begære sig konkurs, er blevet købt af den internationale undertøjsgigant Delta Galil Industries.

Det ambitiøse undertøjsbrand Organic Basics, som i sidste måned måtte begære sig konkurs, er nu blevet solgt til den israelske tøjgigant Delta Galil Industries. Det skriver co-founder Christoffer Immanuel på sin LinkedIn. Delta Galil Industries er en af verdens største undertøjsvirksomheder og har blandt andet licens på undertøj for brands som Calvin Klein og Ralph Lauren.

Organic Basics ledelse valgte at begære virksomheden konkurs, da der var manglende likviditet. Ved konkursbegæringen ytrede ejerne, at de håbede på et salg af virksomheden og dermed en mulighed for en videreførelse af brandet. Og det ønske er altså gået i opfyldelse nu. På LinkedIn takker Christoffer Immanuel desuden alle ansatte, kunder, samarbejdspartnere, investorer, finansielle partnere, bestyrelsesmedlemmer og ikke mindst de øvrige grundlæggere for de otte gode år, det blev til.

Han slutter af med et ønske om, at de nye ejere vil tage sig godt af brandet. Delta Galil Industries har valgt ikke at overtage medarbejderne i virksomheden, så alle er nu opsagte og fritstillede. Det skriver DetailWatch. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at få en udtalelse fra holdet bag Organic Basics.