Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
SOMMERGUIDE

Josephine Bredsted: “Mange vil have gavn af bøger, der inspirerer os til at se indad"

Podcasts om meditation, en bog om kvindelig urkraft og lange ture i Klitmøller. For stifter af onlinefællesskabet The Self-Love Journey Josephine Bredsted skal sommeren bruges på at se dybere indad – få hendes bedste anbefalinger til en meditativ sommer her.
Podcasts om meditation, en bog om kvindelig urkraft og lange ture i Klitmøller. For stifter af onlinefællesskabet The Self-Love Journey Josephine Bredsted skal sommeren bruges på at se dybere indad – få hendes bedste anbefalinger til en meditativ sommer her.

Josephine Bredsted har allerede en karriere bag sig i modebranchen som blandt andet Head of PR hos Baum und Pferdgarten, PR Manager hos Ganni og Polhem PR. I dag er hun selvstændig, dels som influencer og dels som stifter af LeGue og onlinefællesskabet ‘The Self-Love Journey’ – og så er hun netop flyttet fra København til Klitmøller med sin mand.

Hvor skal du holde sommerferie?
“Sommerferien skal i år holdes i vores nye hjem, Klitmøller. Eftersom jeg nu er selvstændig, er arbejde og fritid en mere flydende tilværelse, men jeg nyder det. Selv når jeg har haft et fast job, har jeg ikke kunne lade være med at arbejde. Ikke fordi jeg er typen, der vil blære mig med altid at være “på”, men fordi mit arbejde er min passion. For mig kan det være at lytte til et podcast-interview, der får mig til at tænke anderledes, opdage et brand, der er inspirerende, lave content til mine sociale medier og The Self Love Journey eller arbejde med mig selv. Det er ting, jeg hele tiden gør, og det føler jeg også er med i min jobbeskrivelse. Det betyder også, at jeg har fri på nogle andre tidpunkter, hvor andre måske er bundet til kontoret.”

Hvad skal du se denne sommer?
“Jeg skal se mest muligt på naturen. Grunden til at vi er flyttet så langt væk fra København er for at komme tættere på naturen. Selvom jeg også nyder suset fra byen, kan jeg mærke, at de kreative tanker begynder først rigtigt at spire i den mere langsomme tilværelse her. Jeg tror, at alle der arbejder med det kreative, mode eller andet, har brug for at komme tættere på naturen. Det er her, vi kan skabe noget, som er i harmoni med, hvor vi kommer fra, og hvor vi heller ikke har så travlt med, hvad de andre gør. ”

Hvad skal du læse denne sommer? 
“Jeg skal læse Women who run with Wolves færdig. Det er en bog af Clarissa Pinkole Estes, der går i dybden med den urkraft, der findes i kvinder gennem myter, eventyr og fortællinger fra hendes kultur. Bogen er en lang invitation til at udfolde den uendelige energi, der bor i os alle, og hvordan vi forbinder os med den. I min tid i modebranchen var det tydeligt at mærke, at kreativitet går hånd i hånd med en enorm usikkerhed; om man nu er god nok, hvorvidt man hører til, og hvordan andre tænker omkring en. Jeg har selv kæmpet med en følelse af, at uanset hvad jeg præsterede i modebranchen, ville det aldrig være godt nok, fordi der hele tiden er fokus på det næste. Det er når vi hele tiden fokuserer på de ydre værdier og mål, at vi bevæger os væk fra det, livet handler om. Det handler om at være her lige nu, og at uanset hvor vi er, så er vi der, vi skal være. Jeg tror mange vil have gavn af at læse bøger, der inspirerer os til at se indad og komme i kontakt med den urkraft af kærlighed, der bor i os alle.”

Hvad skal du lytte til denne sommer? 
“Jeg er en kæmpe podcast-lytter. Podcasten Almost30 er skabt af to kvinder, der udforsker spiritualitet og wellness. Det samme gør min veninde Noell med podcasten Enhed. Vi har alle godt af sjælelig udvikling, og hvad end det så betyder. Men i naturen og i sig selv er der jeg mener, vi finder kernen til uspoleret inspiration og kan skabe de vildeste ting. Jeg skal også lytte til foredrag med meditationslæreren Tara Brach. Tara Brach er the OG inden for meditation og selvkærlighed. Hendes bog Radical Acceptance lærte mig, at ægte selvkærlighed kommer af en total accept af alt, hvad jeg er, og alle de følelser, stemninger og tanker, jeg har. Jeg har netop startet mit online community The Self-Love Journey og afholder The Self-Love Retreat i Klitmøller til september. Mine vigtigste studier i forhold til dette er, hvordan jeg kan videreformidle budskabet og blive ved med at inspirere mine medlemmer til at træde ind i et mere selvkærligt rum.”

Petra Kleis’ guide til en rolig sommer: “…det er komplet zen og en dejlig modpol til modebranchen”