Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

De 5 mest klikkede artikler i år – indtil videre

Et brand-comeback, en ny CEO og flere positive væksthistorier. Vi har samlet de mest læste artikler i det første halvår af 2022.
Et brand-comeback, en ny CEO og flere positive væksthistorier. Vi har samlet de mest læste artikler i det første halvår af 2022.

1. Saks Potts fortsætter udviklingen: Udpeger ny CEO og medejer

Med ønsket om at vækste endnu mere internationalt valgte Cathrine Saks og Barbara Potts i april at udvide ledelsen og ejerkredsen med brandets første eksterne CEO.

2. Carcel er tilbage: samme værdisæt, nye ambitioner

Blot et år efter sin konkurs var Carcel tilbage i januar klar til at genopstå med en ny branchekendt ejer og designer – og en produktion, der i dag ligger udenfor de fængsler, de var blevet synonyme med.

3. 4 etablerede smykkebrands, der viser vejen

Den grønne dagsorden præger også smykkebranchen, hvor brands konkurrerer om at komme først med bæredygtige løsninger til forbrugerne.

pilgrim leaf 4 smykkebrands, der viser vejen

4. Ungt brand med bæredygtige ambitioner tyvedobler årsresultat i nyt regnskab

Brandet med de bæredygtige ambitioner har fuld fart fremad, og det kunne i marts aflæses i et regnskab, som vidnede om vækst, vækst og mere vækst.

5. Shaping New Tomorrow fortsætter væksten

I februar viste et nyt regnskab fra Shaping New Tomorrow, at brandet fastholder den støtte vækst, mens de investerer i nye produktkategorier og udvider virksomheden.