Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Soulland i smuk dans med djævelen på Pitti Uomo

Se billederne fra Soullands Pitti Uomo-showdebut her.
Se billederne fra Soullands Pitti Uomo-showdebut her.

Soulland præsenterede onsdag første del af deres SS23-show som et af få udvalgte brands under Pitti Uomo på amfiteatret Teatro Del Maggio. Anden del bliver vist i København under Copenhagen Fashion Week til august.

Kollektionen, Spring Devil, markerer et skifte i Soullands kategorier, hvor herre- og damelinjen nu er forenet i én kønsneutral kollektion. Spring Devil er samtidig første del af endnu en trilogi fra Soullands side, hvor inspirationen fra København nu er lagt ned til fordel for et imaginært hus med, efter sigende, meget forskellige indbyggere – herunder forårsdjævlen, Spring Devil, som man godt kan danse med, men ikke skal gå i seng med. “For at få den perfekte balance, skal du begrænse din tid med Spring Devil. Ha’ det sjovt, forvent ingenting og pas på, du ikke giver for meget,” som der står i teksten til showet.

“Jo flere historier jeg skaber, og jo mere jeg bygger kollektionerne op omkring disse historier, jo mere personlig bliver kollektionen. Det giver mig muligheden for at grave endnu dybere ned i vores univers og udforske og lege med Soulland på nye måder. Spring Devil er et væsen, som jeg tror, mange af os kan relatere til. Det er ikke nødvendigvis ude på at skade os, men det lever af at få os til at gøre ting, der er på kanten. Vi kender alle den følelse, og de fleste af os har sådan en djævel omkring os, men også i os,” lyder det fra Silas Oda Adler i en pressetekst.

Showet blev afholdt den 15. juni 2022 som et Special Project under Pitti Uomo 102.

 

 

 

 

  

Soulland klar med show på international herremesse