Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Soulland klar med show på international herremesse

Når den italienske herremesse Pitti Uomo løber af stablen til juni bliver det med selskab af Soulland, der er udvalgt som et af få showbrands.
Når den italienske herremesse Pitti Uomo løber af stablen til juni bliver det med selskab af Soulland, der er udvalgt som et af få showbrands.

Soulland har om nogen udtrykt og bygget deres brand-identitet gennem sine shows. Noget, de understregede både med deres københavner-triologi af en showrække på Sankt Thomas Plads, i Forum og i Codan-bygningen og siden med shows i Bella Arena og Lokomotivværkstedet. Men nu er tiden kommet til brandets internationale showdebut, da de er udvalgt som et af få brands til at holde show under den kommende Pitti Uomo-messe til juni.

“Jeg er super spændt og beæret over at skulle holde show på Pitti Uomo. Renæssancebyen Firenze skaber nogle fantastisk smukke rammer med stor kontrast til vores københavnske rødder. Den historiske betydning af Pitti Uomo som messe taler højt og tydeligt med dens kombination af arv og tradition, samtidig med at den altid skubber på for at sætte en ny og relevant dagsorden indenfor herretøj. Det er præcis et sted mellem denne tidløshed og indsatsen for en ny ansvarlig dagsorden, at du finder Soulland,” lyder det i en pressemeddelelse fra kreativ direktør og medstifter Silas Oda Adler.

Pitti Uomo finder sted i Firenze den 14.-17. juni 2022. Dato og sted for showet er endnu ikke afsløret. Følg med her