Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK AW22, Indland, Modeuge, SHOWANMELDELSE

Soulland gav os godt tøj og et endnu bedre show

Med et show i imponerende omgivelser og med vild energi mindede Soulland os om, at selvom de løfter ambitionen med at producere deres tøj ansvarligt, må mode gerne være sjovt og ikke altid så seriøst.
Med et show i imponerende omgivelser og med vild energi mindede Soulland os om, at selvom de løfter ambitionen med at producere deres tøj ansvarligt, må mode gerne være sjovt og ikke altid så seriøst.

Soulland, Lokomotivværkstedet, onsdag d. 2. februar 2022 kl. 16.00

Hvis der er nogen, der kan stable et storladent show på benene, så er det Soulland. Og det gjorde de igen i dag. Denne gang i Lokomotivværkstedet, som er intet mindre end enormt. For enden af den nærmest endeløse catwalk stod en saxofonist i søde strømpesokker og spillede lækker jazz, mens gæsterne fandt sine pladser. Der var altså lagt op til noget vildt – et rigtigt show.

Og der blev ellers leveret. En DJ tog over med en tung bas, der kunne mærkes i hjertet, Rosalia-lydende salsaklap og sang, der mindede om bønnekald, mens den første model entrerede fra førstesalshøjde i endevæggen og fandt vej af en metaltrappe ned på det store gulv.

Som det første look med et nålestribet sæt bestående af løstsiddende blazer over en lang jakke og bukser med en lys hættetrøje inderst, til at tage brodden af det polerede. Eller et sæt med klassiske sorte herrebukser sammen med skjorte og strikvest printet med dansende stedmoderblomster, som ligner noget fra Alice i Eventyrland og minder om tidligere samarbejder med Nuser og hans venner.

Og så var der mange pudsige elementer, som fik en til at trække på smilebåndet og minde om at mode også godt må være sjovt. Her var det især de bamsepelsede kæmpebenvarmere og det cremefarvede teddyjoggingsæt, der løb med opmærksomheden. Men også mere underspillede elementer som en let glimmer i en sort herreuldfrakke og den skødesløse styling med en bar skulder her og et enkelt opsmøget ærme der gjorde det klart, at vi ikke behøver at tage det hele så seriøst.

Soulland gav os et storladent show med god energi, der blev smukt bundet sammen af et spændende modelcast, hvor der blev vist personlighed og med et gennemført lydtæppe, som gjorde det hele til en fest. Lige hvad vi trængte til.

Se hele kollektionen her