Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Rains følger op på Paris Fashion Week-succes

Rains har endnu en gang fået plads på den officielle kalender til herremodeugen i Paris, hvor de vil vise det, som de selv kalder deres “mest innovative kollektion til dato.”
Rains har endnu en gang fået plads på den officielle kalender til herremodeugen i Paris, hvor de vil vise det, som de selv kalder deres “mest innovative kollektion til dato.”

Det var en stor milepæl for den danske modesucces Rains, da de tilbage i januar kastede et skandinavisk nordlys over Paris med deres debutshow under herremodeugen i byen. Et show, der på en og samme tid var tro mod brandet og samtidig tog deres genkendelige outdoor regnunivers et nyt sted hen, som Fashion Forum dengang skrev det.

Nu har Rains så meddelt, at de vender tilbage til Paris den kommende sæson med endnu et fysisk show på den officielle kalender. Under titlen ’Connect’ vil brandet vise en kollektion, der er “indrammet af en palette af lyse pasteller sat sammen med ’wet look’-detaljer og statement nuancer,” som de selv beskriver det i en pressemeddelelse. Her vil være fokus på minimalistiske og “letfordøjelige” silhuetter – krydret med nogle overraskende elementer.

“At la Fédération endnu en gang betror os Paris Fashion Week-navnet er en stor ære. Vi ser frem til at dele vores mest omfattende og innovative forårs- og sommerkollektion til dato,” lyder det i pressemeddelelsen fra medstifter Daniel Brix Hesselager, der også løfter sløret for, at den nye kollektion vil præsentere nogle helt nye koncepter og innovative materialer indenfor deres signaturprodukter af vandtætte tasker og regntøj.

Showet finder sted torsdag den 23. juni 2022 klokken 10.30 CEST i det ikoniske Le Centquatre-Paris i byens 19. arrondissement og bliver både livestreamet på sociale medier samt på parisfashionweek.fhcm.paris.