Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Økonomi

Stella Nova: “2021 blev et vendepunkt”

En målrettet indsats for at øge omsætningen, stram styring af omkostningerne og succes på to nye markeder har fået Stella Nova Copenhagen A/S tilbage på vækstsporet.
En målrettet indsats for at øge omsætningen, stram styring af omkostningerne og succes på to nye markeder har fået Stella Nova Copenhagen A/S tilbage på vækstsporet.

“Året 2021 blev det vendepunkt for Stella Nova, som flere års strategisk indsats har sigtet mod, og som også blev forsinket af corona-pandemien.”

Sådan skriver Stella Nova Copenhagen A/S i virksomhedens nye årsregnskab for 2021. Et regnskab, der – som ledelsens ovenstående udmelding understreger – viser ny positiv fremgang for et brand, der i flere år har haft svingende resultater. Bruttofortjenesten er steget fra 708.000 kroner i 2020 til 3,3 millioner i 2021. Driftsresultatet er tilbage i plus efter et minus på 2,8 millioner kroner i sidste års regnskab til et plus på 318.608 kroner i dette. Årets resultat efter skat er dog stadig i minus, dog kun med 183.466 kroner mod de 3,3 millioner året før.

“En målrettet og meget fokuseret indsats for at øge omsætningen kombineret med en stram styring af omkostningerne, afspejler sig i årets resultat,” skrives der videre i regnskabets ledelsesberetning, hvor det også uddybes, hvad der er skyld i den positive udvikling i året:

“Salgsfremgangen har gennem året været ganske markant og ikke mindst båret frem af helt nye markeder. Således blev 2021 året, hvor Stella Nova med succes blev introduceret i USA, et marked vi har de største forventninger til vil fortsætte med at vokse i indeværende år. Storbritannien var i flere år et problematisk marked og på et tidspunkt helt opgivet. Men efter Brexit er markedet vendt fuldstændigt, og Storbritannien er i dag et af Stella Novas vigtigste markeder,” skriver ledelsen i Stella Nova Copenhagen A/S, ført an af CEO Lili Denta, der også har høje forventninger til indeværende år:

“Baseret på det aflagte regnskab er det ledelsens forventning, at Stella Novas fremgang og positive finansielle resultater vil fortsætte i 2022.”