Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Et kig indenfor: By Malene Birger
ET KIG INDENFOR

Et kig indenfor: By Malene Birger Stockholm

Det københavnske brand har netop renoveret sit stockholmske hjem, butikken i Biblioteksgatan 12.
Det københavnske brand har netop renoveret sit stockholmske hjem, butikken i Biblioteksgatan 12.

By Malene Birgers flagship-forretning i indre Stockholm har gennemgået en stor forvandling. Lokalerne er blevet gennemgående renoveret med et interiørkoncept, der omfavner rummets originale fundament og forbinder det med feminine og bløde elementer.

Det nye Biblioteksgatan 12 fremstår varm og moderne med sine buer og rene linjer, der står i kontrast til eklektiske detaljer og kuraterede antikke møbler, mens taktile teksturer som blanke, håndlavede fliser og rige nuancer i sennep, mos og karminrød giver dybde til det ellers neutrale rum. Renoveringen skal være med til at styrke By Malene Birgers brandunivers.

“Der er en stærk forbindelse til vores kollektioner i dette rum. Biblioteksgatan 12 komplementerer både vores pieces og den måde, vi designer på – her mødes modstridende teksturer som antikt træ, mat kalksten og blank keramik med en blød base for at skabe en moderne tilgang til minimalisme,” siger Maja Dixdotter, kreativ direktør.

Butikken Biblioteksgatan 12 vil tjene et dobbelt formål, hvor stueetagen vil fungere som et butikslokale og første sal som et showroom til at præsentere nye kollektioner for både nationale og internationale købere, presse og influencere. Rummet er også skabt til at skulle kunne bruges til intime middage.

Biblioteksgatan 12, Stockholm

Et kig indenfor: Han Kjøbenhavn