Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Ny chefredaktør på Costume – igen

Efter kort tid har Costume igen fået ny chefredaktør. Denne gang er det Camilla Frank, som skal styre slagets gang, når hun vender tilbage til Costume efter 16 år.
Efter kort tid har Costume igen fået ny chefredaktør. Denne gang er det Camilla Frank, som skal styre slagets gang, når hun vender tilbage til Costume efter 16 år.

Det er ikke længe siden, at vi kunne fortælle nyheden om, at Costume havde fået Dorothea Gundtoft som chefredaktør. Dette varede dog ikke længe, for allerede efter to måneder var den nye chefredaktør ude af døren igen. I fredags kunne Bonnier Publications, som står bag udgivelsen af Costume, så meddele, at de nu har fundet en ny kandidat til stillingen i Camilla Frank.

Og det er en profil med en tung erfaring på området. Camilla Frank var nemlig også chefredaktør for Costume tilbage i 2001-2006, og i mellemtiden har hun blandt andet været chefredaktør på Alt for Damerne og Eurowoman samt administrerende direktør for Copenhagen Fashion Week. Senest har hun været redaktør på Gyldendal, og nu vender hun altså tilbage til Costume, hvor hun skal fortsætte magasinets digitale kurs.

“Jeg glæder mig i den grad til at gå målrettet efter den digitale position sammen med teamet, som allerede er i gang med at løfte ambitionerne. Udviklingen vil trække på redaktionens erfaringer med at nå og engagere Costumes brugere der, hvor de er: Ude i livet!” siger Camilla Frank i en pressemeddelelse, hvor hun også ser en klar fordel i at kunne udkomme dagligt på flere forskellige platforme.

“Vores opgave er at fastholde og styrke Costumes relevans som livsstilsmedie – også i en verden i konstant forandring og opbrud,” siger hun om planerne for magasinet.

Hos Bonnier ser de en klar styrke i Camilla Franks CV:

“Camilla kommer med en stærk journalistisk baggrund og har samtidig gode forudsætninger for at se helhedsorienteret på, hvordan brand og brugere kan interagere relevant med hinanden,” fortæller Birgitte Raben, ansvarlig direktør for Costume hos Bonnier Publications, i pressemeddelelsen.

“Vi vil indtage en ret unik position i det danske mediebillede med Costume som toneangivende digitalt medie inden for mode, skønhed og stil. Det er målet med den transformation, som Camilla Frank skal fortsætte og lede som chefredaktør,” slutter Birgitte Raben.