Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Magasin holder omsætningskurven trods store investeringer
Alle nyheder, Navne, NAVNENYT

Magasin henter ny direktør fra egne rækker

Efter 16 år hos det ikoniske stormagasin bliver Peter Fabricius ny direktør for Magasin.
Efter 16 år hos det ikoniske stormagasin bliver Peter Fabricius ny direktør for Magasin.

I maj måned i år annoncerede Magasin, at de fik nye ejere. De nye ejere blev det familieejede Peek & Cloppenburg, der som koncern driver omkring 140 butikker i 15 lande.

Nu får Magasin så ny administrerende direktør. Valget er faldet på Peter Fabricius, der har været i Magasin i over 16 år og siden 2009 som økonomidirektør og en del af direktionen. Han overtager posten fra Peter King.

”Først og fremmest vil jeg sige en kæmpestor tak til Peter King for hans indsats i Magasin. Peter King har bidraget med en unik detailforståelse fra hele verden og på fornem vis arbejdet alle disse erfaringer ind i Magasin. Så det er naturligvis med lige dele ydmyghed, stolthed og ikke så lidt gåpåmod, at jeg nu indtager rollen som administrerende direktør for det stormagasin, der siden 2005 har været en stor del af mit liv,” siger administrerende direktør Peter Fabricius og fortsætter:

”Sammen med mit ledelsesteam og alle vores mange dygtige medarbejdere vil jeg med ild i øjnene fortsætte og ikke mindst accelerere vores omnichannel-rejse. Magasin har i dag et utrolig godt udgangspunkt, både økonomisk og organisatorisk, og med vores nye ejere og et stærkt hold af ledere og specialister glæder jeg mig til at udvikle Magasins position som det førende stormagasin inden for fashion, beauty og design.”

Magasin har i dag syv stormagasiner på Kgs. Nytorv i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Lyngby, Rødovre og i Fields samt en onlineshop i både Danmark og Sverige.

peter fabricius
Portræt af Peter Fabricius. Foto: Magasin du Nord

Magasin du Nord byder vintagefavorit ind: “Det kan nedbryde en barriere for dem, der føler sig fremmedgjorte i genbrugsbutikker”