Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Hope
Alle nyheder, Indland, Økonomi

Ny investering sikrer Hope: Opkøbt af tidligere ejer

Det svenske brand, der blev erklæret konkurs tidligere på måneden, er nu blevet opkøbt af den tidligere ejer, der samtidig sætter sig på posten som bestyrelsesformand.
Det svenske brand, der blev erklæret konkurs tidligere på måneden, er nu blevet opkøbt af den tidligere ejer, der samtidig sætter sig på posten som bestyrelsesformand.

I starten af august meddelte det svenske holdingselskab Gotoga, at de var gået konkurs. Firmaet ejede de svenske modevirksomheder Whyred og Hope, som ligeledes måtte dreje nøglen om i kølvandet på moderselskabets konkurs. Men nu får Hope en ny chance, eftersom konkursboet efter Hope er blevet opkøbt af IWA Garments.

IWA Garments er et nystiftet selskab, som forretningsmand og en af Sveriges største ejendomsejere Erik Selin står bag sammen med Lili Assefa Wolf, der er tidligere medejer af både Gotoga og Hope. Erik Selin bliver majoritetsejeren, mens Lili Assefa Wolf vil indtage rollen som bestyrelsesformand for Hope.

“Hope er en af Sveriges stærkeste og mest innovative modebrands med enormt potentiale. Det har været to rigtigt hårde år, siden Gotoga købte virksomheden, især med tanke på pandemiens negative konsekvenser for både handel og mode. Jeg er enormt glad for, at jeg sammen med resten af holdet bag Hope kan begynde denne spændende rejse,” fortæller Lili Assefa Wolf i en pressemeddelelse om perioden inden konkursbegæringen. Også Erik Selin ser lyst på fremtiden.

“Lili kontaktede mig og præsenterede en plan for, hvordan vi kommer videre. Med Lilis stærke sans for entreprenørskab og drivkraft har jeg stor tiltro til denne investering,” udtaler Erik Selin ligeledes i en pressemeddelelse om opkøbet af Hope.

Jonas Nyström, der har erfaring fra Tiger of Sweden og ID Group, er blevet hentet ind som ny CEO.