Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS22

Copenhagen Fashion Week SS22 – den fulde brandliste

Copenhagen Fashion Week SS22 byder på et stærkt line-up af unge talenter, en del genkommere og udsigt til en overvægt af fysiske shows.
Copenhagen Fashion Week SS22 byder på et stærkt line-up af unge talenter, en del genkommere og udsigt til en overvægt af fysiske shows.

Med få uger til skolernes sommerferie rykker vi stadigt tættere på Copenhagen Fashion Week og et realistisk scenarie for, hvordan den kommer til at blive. Noget, der har været – og er – en del spænding omkring –  efter en både delvis og hel digital modeuge og snart halvandet år med markante restriktioner med betydelige konsekvenser for brands, messer og Copenhagen Fashion Week selv.

Men nu er modeugen klar til at præsentere det line-up, der kommer til at udgøre showkalenderen for SS22-modeugen, der afholdes fra den 10.-13. august 2021. I alt 38 brands har fået plads på den kommende kalender, hvoraf omkring 30 forventes af afholde deres show eller event som en fysisk begivenhed.

Og mens der er flere genkommere som Baum und Pferdgarten, By Malene Birger, Ganni og Saks Potts for blot at nævne få, ser vi også brands som Brøgger og Han Kjøbenhavn tilbage på kalenderen.

I lineuppet er der flere brands som 7 Days Active, Henrik Vibskov, Mark Kenly Domino Tan og Soulland, der præsenterer både herre- og damekollektioner. Svenske Schnayderman’s viser en ren herrekollektion, mens brands som (di)Vision og Nikolaj Storm Copenhagen ikke henvender sig specifikt til hverken mænd eller kvinder – skønt Nikolaj Storm tager afsæt i herre-streetwear.

Der er i år givet en plads til et udvalgt talent blandt ansøgerne, og det er givet til strikdesigner A. Roege Hove, der vinder mere og mere international anerkendelse for sine signifikante design.

Endeligt finder man også de tre brands, der er udvalgt af en særkomité til at deltage i Zalandos bæredygtighedspris og vise deres show i det offentligt tilgængelige Zalando Greenhouse: Nikolaj Storm Copenhagen, Teatum Jones og Mother of Pearl.

Det fulde SS22-line-up kan ses her: 

(di)vision
7 Days Active
A. Roege Hove – TALENT SLOT
Baum und Pferdgarten
Berner Kühl
Brøgger
By Malene Birger
Designers Remix
Ganni
Gestuz
Han Kjøbenhavn
Helmstedt
Henrik Vibskov
Holzweiler
Hope
Lala Berlin
Louise Lyngh Bjerregaard
Lovechild1979
Marimekko
Mark Kenly Domino Tan
Mother of Pearl (Zalando Sustainability Award)
Munthe
Nikolaj Storm Copenhagen (Zalando Sustainability Award)
Rabens Saloner
Rains
Remain
Rodebjer
Rotate
Saks Potts
Samsøe Samsøe
Schnayderman’s
Skall Studio
Soeren Le Schmidt
Soulland
Stine Goya
Teatum Jones (Zalando Sustainability Award)
The Garment
The Royal Danish Academy

Strikdesigner er ‘Årets talent’ på Copenhagen Fashion Week