Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Bæredygtighed, Modeuge

Går du i en bæredygtig retning? Så vil Lifestyle & Design Cluster tage dig på messe

Bliv en del af Lifestyle & Design Clusters udstilling og fokus på cirkularitet under CIFF til august.
Bliv en del af Lifestyle & Design Clusters udstilling og fokus på cirkularitet under CIFF til august.

Har du lagt en bæredygtig strategi for dit brand og vil gerne på messe til august? Så står Lifestyle & Design Cluster bag et tiltag, der kan hjælpe dig på vej. Med udstillingen ‘Circular Fashion Days’ sætter de fokus på innovative tiltag, produkter og løsninger i modebranchen, og er det noget, dit brand arbejder med, så inviteres du til at ansøge om deltagelse for et symbolsk beløb.

At modeugen efterhånden er ligeså meget et fremstød for nye og mere bæredygtige tiltag i modebranchen som en salgsplatform, er ved at være slået godt fast. I 2020 lancerede Copenhagen Fashion Week sin treårige bæredygtighedsstrategi, og tidligere på året meldte CIFF ud, at de tilslutter sig strategien og de krav til både brands og egen performance, som den medfører.

Circular Fashion Days kommer til at løbe under modeugen og bliver centralt placeret i CIFFs messehaller og åben for alle besøgende. Da det underliggende formål er videndeling i branchen, bliver der også arrangeret guidede ture, ligesom talks og debatter bliver en del af programmet.

CIFF og Circular Fashion Days løber den 11-13. august 2021, og der er ansøgningsfrist til udstillingen den 25. maj via dette link.  Læs mere om kriterier for ansøgningen her