Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK AW21, Modeuge

H&M Studio vælger Copenhagen Fashion Week som ny showdestination

Det er en global branchegigant, der i næste uge får sin debut under modeugen i København, når H&M Studio viser en digital og direct-to-consumer præsentation af sin SS21-kollektion under Copenhagen Fashion Week.
Det er en global branchegigant, der i næste uge får sin debut under modeugen i København, når H&M Studio viser en digital og direct-to-consumer præsentation af sin SS21-kollektion under Copenhagen Fashion Week.

Det var allerede et stærkt lineup af både danske og internationale mærker, der havde fundet vej til kalenderen, da Copenhagen Fashion Week i slutningen af december præsenterede den forestående sæsons brandliste. Men nu – med kun en uge til det hele løber af stablen – tilføjes endnu et navn til listen. Og det er ikke hvilket som helst navn, men derimod en sand branchegigant, der nu har meldt sig klar til at få sin debut til den københavnske modeuge: H&M Studio.

Det svenske mærke, der er fast inventar under H&M-paraplyen, har, modsat koncernens øvrige grene, sit eget in-house designteam i et atelier i Stockholm og har slået sig fast som en mere high end, “fashion-forward” og altid limited edition underlinje, som koncernen selv beskriver det. H&M Studio har normalt tradition for at vise sine halvårlige kollektioner med et show under damemodeugen i Paris. Men denne sæson er den franske hovedstad skiftet ud med vores egen, når H&M Studio i stedet bliver en del af Copenhagen Fashion Weeks officielle kalender med en digital – og direct-to-consumer – præsentation af sin SS21-kollektion. Og det er en beslutning, der vækker stor glæde hos modeugen, som ser frem til at byde det globale brand velkommen i næste uge:

“Vi er glade for, at H&M har valgt at vise deres H&M Studio SS21-kollektion i København, da det fortsat understreger Copenhagen Fashion Week som en vigtig global modeuge, der både tiltrækker de førende nordiske mærker og har et dedikeret fokus på positive forandringer i modeindustrien,” lyder det i en pressemeddelelse fra CEO Cecilie Thorsmark.

H&M Studios digitale præsentation bliver vist tirsdag den 2. februar 2021 klokken 14 på www.copenhagenfashionweek.com.