Der er sket meget hos Soft Gallery i de sidste to år: I januar 2019 trådte medgrundlægger Barbara Hvidt ud af virksomheden, så grundlægger Tine Holt Møller stod som eneejer af det 14 år gamle børnetøjsbrand. For et halvt år siden, i juni 2020, solgte hun så virksomheden til The New Aps, men fortsatte som designchef med kontor i København, mens resten af virksomheden ligger i Vejle.

I dag er der så igen nyt, da hun og The New Aps har meldt ud, at de i enighed stopper samarbejdet, og at Tine Holt Møller dermed træder endegyldigt ud af virksomheden. Således står brandet, der tegnede vejen for en ny genre af børnetøj med kunstneriske samarbejder omkring prints og broderier, på nye ben uden sine grundlæggere og oprindelige ejere.

“Det har været 13 fantastiske, spændende og lærerige år, hvor jeg har været med til at bygge et brand med en unik profil op. Men vi har vurderet, at tiden er inde til, at jeg trækker mig og søger nye udfordringer,” lyder det fra Tine Holt Møller, der ser frem til at kaste sig over nye kreative – men endnu ikke definerede – projekter.

The New Aps ejes af administrerende direktør Chris Lützen Petersen, der, foruden Soft Gallery og The New, også ejer virksomhederne Cost:bart, Pure Lime, Mikk-Line, Papfar og Move.