Soft Gallery, der skabte en kunstnerisk revolution på det danske børnetøjsmarked, blev grundlagt i 2007 af Tine Holt Møller og Barbara Hvidt, der sammen har drevet, udviklet og vækstet brandet i de sidste 12 år. Men nu forlader Barbara Hvidt børnetøjsmærket, og Tine Holt Møller står som eneste ejer, fremgår det af CVR.

Soft Gallery blev især kendt for sit ugleprint, der findes på sengetøj, tasker og børnetøj, men skiller sig mest mærkbart ud med sine høje kunstneriske ambitioner for brandets udtryk og kollektioner. Da de fejrede 10-års jubilæum i 2017, havde ikke mindre end 100 kunstnere været inde og sætte deres præg på brandets designs med eventyrlige prints- og applikationer.

Om den nye situation skriver Trine Holt Møller i en pressemeddelelse:

“Soft Gallery har en lang og stolt historie. Vi har med årene skabt en unik designprofil, og den nye ejerstruktur kommer ikke til at ændre på dette. (…)”

Soft Gallery distribueres i dag i 11 lande og sælges på 23 markeder og har i tre år i træk modtaget Børsen Gazelle fra 2014 til 2016 samt vundet en række internationale designpriser blandt andet Junior Design Award i 2014 og 2015.

Fra Barbara Hvidt forlyder det til Fashion Forum:

“Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen firmaets dygtige medarbejdere, trofaste kunder og samarbejdspartnere. Brandet har gennem alle årerne været til stor daglig glæde og inspiration for mig, det er med stolthed, at jeg forlader et så smukt og kreativt univers,” fortæller Barbara Hvidt til Fashion Forum, der er uddannet i modefotografi og styling fra London College of Fashion og forventer at kaste sig over nye projekter og kreative udfordringer.

Soft Gallery vil i disse dage være at finde på CIFF Youth:

“Vi ser frem til fortsat godt samarbejde med kunder, forhandlere, agenter og leverandører, og jeg glæder mig til at videreudvikle Soft Gallery, men kunder og leverandører kan forvente præcis den samme kvalitet og alt det gode, Soft Gallery er kendt og elsket for,” slutter Tine Holt Møller.