Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Bestseller ansætter undersøgende DR-journalist som ny kommunikationschef

OPDATERET Med ønsket om “blive endnu bedre til at fortælle verden omkring os om de mange initiativer og agendaer, vi arbejder med," har Anders Holch Povlsen fundet sin nye kommunikationschef på Danmarks Radio, hvor han har ansat Niels Christian Jung.
OPDATERET Med ønsket om “blive endnu bedre til at fortælle verden omkring os om de mange initiativer og agendaer, vi arbejder med," har Anders Holch Povlsen fundet sin nye kommunikationschef på Danmarks Radio, hvor han har ansat Niels Christian Jung.

Artikel opdateret 28. september 2020: Ansættelsen af Niels Christian Jung er blevet annulleret. Det skriver Anders Holch Povlsen selv til Ekstra Bladet og fortæller, at det skyldes “personlige årsager” for Niels Christian Jung. 

“Som privat virksomhed er vi nok ikke kendt som dem, der kommunikerer mest. Vi ønsker dog at kommunikere klart og præcist om de ting, der vedrører os og vores branche, og det kræver nogle nuancer. Vi har tiltro til, at Niels Christian med sin erfaring kan være med til at bygge den bro, der gør plads til netop dette. Vi er meget glade for, at han har sagt ja til opgaven, og vi ser frem til at få hans kompetencer i spil, så vi på endnu bedre vis kan fortælle omverdenen om de mange initiativer og agendaer, vi arbejder med og for.”

Sådan fortæller Bestseller-CEO Anders Holch Povlsen i en pressemeddelelse i dag om sin nye oprustning af ledelses- og kommunikationsteamet i koncernen. 49-årige Niels Christian Jung er nemlig blevet ansat som ny kommunikationschef. Herfra kommer han til at referere direkte til Anders Holch Povlsen selv.

“Efter et langt, godt journalistliv er jeg er meget stolt og beæret over muligheden for at stå i spidsen for kommunikationen i en af Danmarks mest interessante virksomheder og være med til at bidrage i både gode og svære faser. Selvfølgelig går jeg ind til opgaven med største ydmyghed. Bestseller er involveret i så mange initiativer; fra bæredygtig udvikling i modeindustrien til velgørenhed og sponsorater. Min ambition på vegne af Bestseller er at fortælle virksomhedens historier med ærlig åbenhed, som afspejler en transparent virksomhed, der tager ansvar og som bidrager til samfundet,” supplerer Niels Christian Jung, der senest har været ansat som undersøgende journalist i DR Nyheder, og som især er kendt for sin rolle i afsløringen af dopingmisbrug i cykelsporten med dokumentaren ’Tavshedens Pris’. Derudover er han tidligere Cavling-nomineret, ligesom at han har modtaget den svenske hæder indenfor sportsjournalistikken Torsten Tegnér-prisen.

Han overtager stillingen fra Line Ernlund, der forlod koncernen i foråret, samt den midlertidige kommunikationschef og presseansvarlige Morten Norlyk, som nu dedikerer sig til kommunikationen om Bestsellers bæredygtige omstilling i rollen som Sustainability Communication Manager.

Niels Christian Jung overtager officielt rollen den 1. oktober 2020.

 

Bestseller tilbagebetaler hjælpepakke for 81 millioner kroner